mitkogdzzz Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 1. Устройство (Аксесоар): Samsung Galaxy S2 2. Окомплектовка: Пълен комплект - кутия, книжки, гаранция, застраховка на телефона, неразопаковани слушалки, зарядно, Micro USB cabel, неизползван черен кожен калъф и ТПУ калъфче 3. Гаранция и към кого: Гаранцията е към Хенди и е 2 години - телефона е закупен на 12.02.2013. Отделно има сключена една година застраховка срещу счупване на телефона и всякакви други повреди, само тя е на стойност 61лв. Ако му стане нещо на телефона се дава нов - дано все пак да не се налага и на новия му собственик 4. Допълнителна информация: Телефона е закупен за 671лв като 400лв съм дал първоначална вноска като го взех от магазина, а останалите 271лв ми бяха разделени на равни вноски към Ти Би Ай Кредит за шест месеца. Платени са накуп на 25.02.2013 - вижда се на снимките всичко!!! Без абсолютно никакви забележки по лайсната или където и да е било - неразличим от нов. Телефона е с залепен от мен скриинпротектор на дисплея още като го купих и винаги е носен в ТПУ калъфче. Не е рутван, с версията на андроид 4.0.3. Причината за продажбата е Galaxy S4 5. Цена: 480лв => Нова цена 450лв 6. Бартер: Не приемам бартери 7. Местоположение: Плевен 8. Начини за връзка: На лично съобщение или по телефона за по сигурно: 0887680817 9. Работа с к☠риер: Да - с Еконт, опция "отвори и тествай преди да платиш" за ваша сметка 10. Снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkogdzzz Posted May 7, 2013 Author Share Posted May 7, 2013 Нова цена 450лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkogdzzz Posted May 8, 2013 Author Share Posted May 8, 2013 ПРОДАДЕН !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.