Botev1912 Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Преди 3 години ме глобиха на някакъв знак и ми взеха 3 точки. От тогава не съм карал изобщо в България и би трябвало точките да се възстановят. Но на колко време се изчистват и автоматично ли става или трябва да се ходи някъде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Трябва да се отиде до КАТ и да се пусне молба за служебно възстановяване на точките до Началника на КАТ Пловдив. След като ти прегледа молбата и разпореди проверка, за да видят, че не ги лъжеш и мамиш - ще ти възстановят отнетите точки. Ето и какво ти трябва и как са го описали на сайта им: Молба за служебно възстановяване до максималният размер след изтичане на две години, считано от датата, на която е влязло в сила последното наказателно постановление, с което на водача са отнети контролни точки. Необходими документи:1. валиден български личен документ – лична карта или паспорт; 2. заявление свободен текст3. валидно СУ на МПС; 4. контролен талон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 8, 2013 Author Share Posted May 8, 2013 какво е СУ на МПС? Книжка ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 какво е СУ на МПС? Книжка ли? Дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.