kurtacan Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 купих си Link to comment Share on other sites More sharing options...
nob0dy Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Имам перфектен Минск, ама под 40 лева не го давам... Ако те интересува обади се. Колелото е повече от перфектно, с чантичка инструменти, здрава седалка и оригиналните си му гуми. Баща ми го е купувал преди над 25 години и почти не е карано. Ако те интересува ще ходя да го изровя да му направя снимки. Поздрави и весели празници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurtacan Posted May 5, 2013 Author Share Posted May 5, 2013 Имам перфектен Минск, ама под 40 лева не го давам... Ако те интересува обади се. Колелото е повече от перфектно, с чантичка инструменти, здрава седалка и оригиналните си му гуми. Баща ми го е купувал преди над 25 години и почти не е карано. Ако те интересува ще ходя да го изровя да му направя снимки. Поздрави и весели празници! направи някоя снимка ако обичаш,заинтересуван съм В Пловдив ли се намира тва колело? Техническо състояние да разбирам че е добре,купувам и карам така ли? ако има някви дефекти е добре да ги знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 imam 2 za 200 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.