Jump to content
BulForum.com

Винтовертче, laptop HDD, охлаждане, слушалки

Recommended Posts

ВСИЧКО Е ПРОДАДЕНО!!!

3. Преден панел за флаш карти + USB изходи. Купувано е от Конрад преди доста време. Неясно за мен защо, но слота за SD карти не работи. Едно време с натискане и кривене на картата тръгваше. Сега май не иска изобщо. 

цена 3 лева  2 лева!

Снимка:

IMG_9895.jpg

5: Мултимедийни слушалки с микрофон и потенциометър за намаляне на звука на кабела. Малко са ползвани. Работят и вадят приличен звук. Продавам ги щото не ми трябват. Част от "плата" се е разкъсал, но не от ползване а от седене.

Цена 5 лева

Снимка:

IMG_9897.jpg

1. Винтоверт. Купуван е от Конрад за 40тина лева. Ползван е много малко. Батерията е вътре в дръжката и не се сменя. Тя е изхабена и работи много малко. Самите батерии са стандартни АА и са няколко - около 4-5 броя. Който иска може да ги замени с нови. Аз лично съм го ползвал много малко. Основно сглобявах една секция в нас, когато го купих, и това му беше най-голямото натоварване. Винтоверта върви с куфар и един куп почти неизползвани аксесоари.

Пак казвам - батериите не държат. За това цената е 16 лева всичко!

2. 2 харда за лаптоп SATA. Стават и за нормален компютър.

240GB-овия има бад сектори, но са изолирани в началото. Остават 200гб напълно работещи. Става за качване на филми, музика или кой каквото го влече. Цената е 25 лева

Другия диск е 160гб, но трудно се хваща от биоса. Продавам го, като неработещ. Не знам какво му е състоянието на него. Не мога да го подкарам. Цена за втория 5 лева

намалям цената на предния панел на 2 лева ;)

Също така бих го подарил на този, който купи харда.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...