MacMillan Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Сваля се от продажба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacMillan Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 Нова цена - 560 555 лева! - За продукти с цена между 400 лева и 1000 лева, минималното понижение на цената е 25 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacMillan Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 Вече се продава и на части! CPU - 105 лв MB - 50 лв RAM - 85 лв HDD - 60 лв GPU - 110 лв PSU - 50 лв Case - 55 лв Liquid Cooling - 85 лв Монитор - 55 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacMillan Posted May 3, 2013 Author Share Posted May 3, 2013 Нова цена - 530 лева с монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacMillan Posted May 3, 2013 Author Share Posted May 3, 2013 Сваля се от продажба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 вземам рам-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlwaysLoveYou Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 Взимам Corsair-a H60 - запази ми го. Аз ти бях писал и в Продавалника с друг ник - Dreamfield. Ще ти пиша тези дни данни за Еконт, да ми го пратиш за Вторник или Сряда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
namelesss Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Отказвам се от рам-а ,че ми писна да ми стои компа на трупчета,пиша тук ,ако има други кандидати да заповядатАко все пак е изпратен днес,сряда,утре ще го взема Не вярвам, докато не се съберат купувачи за по голяма част от компонентите,колегата да си разпилее компютъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcmfen Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 отказвам се от рам-а ,че ми писна да ми стои компа на трупчета,пиша тук ,ако има други кандидати да заповядат Аз се нареждам за паметта. Ще пиша да се уточним как да я взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlwaysLoveYou Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Хора, не знам дали на Вас Ви е отговорил човека, от 10 форума му пиша.. щеше да проверява на водното дали му седят планките за монтиране на Интелски процесори и вече 3-ти ден никакъв отговор. И аз съм на отказване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.