Jump to content
BulForum.com

Нови скорости...дали ?

KnoppiX

Recommended Posts

Може би е с оптика или е на ония гигабит или нещо подобно, аз от една зала дето Upload-вам от там свалям с 7-8МБ/сек

@vinyl_master ти с ква програма сваляш???

neznam pri vas kaka e no pri men ne moge da se swali edin torrnet dawa pro4utata microsoftska greska 4e ne moge da nameri faila.Twa ne samo ot bg a i ot 4ugdi saitowe susto

Edit:

twa li da e uveli4enieto:

URL http://warez.ru:8080/FTP/MP3z/Armenian/Ara...an-Dleyaman.mp3

Comment Ara Gevorgian-Dleyaman.mp3

Referer http://warez.ru:8080/FTP/MP3z/Armenian/Ara%20Gevorgyan/

Resume Yes

Local File C:\Downloads\Ara Gevorgian-Dleyaman.mp3

File Date

File Size 5429248

Completed 5429248

Total Time 00:00:43

Average Speed 123.30 KB/s

Create Time 08/06/04 20:48:27

Complete Time 08/06/04 20:49:12

smeshna rabota

Радвате се ама нещо като за моя сметка - вече от 3-4 дена интернет имам само привидно. Download повече от 2к дори към локалниа на Д+ не съм хващал. Да не говорим за форума който не просто се бави ами по някое време като му писне прекратява работа по заявката без дори да го упоменава с pop-up. Ей тва е.

van6en 90k v momenta imam ,svaliam Half-Life 2 tva ne e nito fake nito shega  :D savsem seriozno ostavat mi 31 4asa 1500MB niakade e igrata

да.... свали тогава да я видим.

при мен няма никви промени на скоростта. тегля си с 29-33 и тва си е. дано скоро пак увеличат тарифите :) . яд ме е само че от известно време хората плащат 30 лева за това, за което аз 2 години плащах 65 !!

aaaaaaaaaaa basiiii tva ne e jivoot neta go gledam v flashgeta svalia svalia na max i sled tva spre i pak taka i taka prodaljava basi e*****o  :sick  :ph34r:  :pirate  :bgrin:  :angry1  :cry  :evil

Добре де звънни на съпорт-а и почваш да им надуваш главата. При мен беше ужасен нета (даже хич го нямах) преди около месец и като звънях по няколко пъти на ден и секи път да обеснявам как даже модема ми не може да се закачи накрая се прежалиха двама техника и дойдоха и го оправиха. Та ако чакаш ей така само да са оправи може бая да си почакаш :)

Добре де звънни на съпорт-а и почваш да им надуваш главата. При мен беше ужасен нета (даже хич го нямах) преди около месец и като звънях по няколко пъти на ден и секи път да обеснявам как даже модема ми не може да се закачи накрая се прежалиха двама техника и дойдоха и го оправиха. Та ако чакаш ей така само да са оправи може бая да си почакаш :)

awe slava bogu da 4ukam na darvo s opravi neta kat resnah modema

Da_Devil, типично за теб - първо мрънкаш после търсиш решение на проблема. :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...