KnoppiX Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Преди около 20 минути ми спря нета и кабелната за около 10 минути след което отсякъде тегля с 60 к че и отгоре Аз съм с Достъпна + и досега имах 60 к само към уареза, сега от дата.бг от датакома свалям с толкова. Та знаете ли нещо по въпроса ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Може би става дума за това, което е описано във втората част на този пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 От вчера от международните свалям с 80-90 средно. Голям кеф е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 za sega nqma nikakva promqna proverix po info kanala. I az sutrinta svalqx ot data.bg s 60 K no tova e za6toto D+ i I+ pozlvat ne zaetiq trafik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Ако има нещо тестово последното място, на което ще го видиш е инфо канала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 аз съм на I+ просто понякога вечер/сутрин има по-високи скорости(100-110) както ни беше обещано .. ,но към 12-13 часа скороста към дата.бг стига някъде 20-30 кб/с ... не се радваите толкоз Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 6, 2004 Author Share Posted August 6, 2004 Не знам за вас, но аз както казах вече съм на Д+ и почти винаги са ми еднакви скоростите..някви малки колебания от 5-10 к не ги зачитам за колебания Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 az sum na i+ i v momenta ot polovinata peering ne moga da swalqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 van6en 90k v momenta imam ,svaliam Half-Life 2 tva ne e nito fake nito shega savsem seriozno ostavat mi 31 4asa 1500MB niakade e igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 От вчера от международните свалям с 80-90 средно. Голям кеф е <{POST_SNAPBACK}> Нещо май става ама кво незнам - Аз съм на Икономична + и цяла сутрин мулето дърпа с повече от 20 . Незнам дали нещо локално не съм прехванал , но такова нещо сефте виждам!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Не знам за вас, но аз както казах вече съм на Д+ и почти винаги са ми еднакви скоростите..някви малки колебания от 5-10 к не ги зачитам за колебания <{POST_SNAPBACK}> Аз също съм с D+, наистина проверих, и преди 5 часа ми са е рестнал модема, така че реших и аз това да направя. Сега обаче няма никаква промяна локален-60 външен- 10 и БГ пак 60, както обикновено Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 И аз снощи заковах 100к външен. Не мисля, че е нещо тестово> По-скоро ЕК са закупили допълнителен трафик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Престанете с тия глупости за HL2. Дори и да беше излязла темата е съвсем друга. След малко ще изтрия всичките референсес към HL2 в темата. Няма такова нещо за HL2, просто поредния "сигурен"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 mene ne6to mi spria neta dva poredni pati i modema sa izklu4va samo na mene li mi e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Днеска около 10:30,даже направих скрийншот , така се задържа около 10 минути,още се радвам на снимката ,на най тънката тарифа съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Днеска около 10:30,даже направих скрийншот , така се задържа около 10 минути,още се радвам на снимката ,на най тънката тарифа съм! <{POST_SNAPBACK}> nemojah da razbera kvo i e neestestvenoto na tazi snimka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 До сега ми бе6е 7KB/s макс 8 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 До сега ми бе6е 7KB/s макс 8 .. <{POST_SNAPBACK}> bravu na mene sega mi e nekade mejdu 80~90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 До сега ми бе6е 7KB/s макс 8 .. <{POST_SNAPBACK}> Dostapna NEplus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Днеска около 10:30,даже направих скрийншот , така се задържа около 10 минути,още се радвам на снимката ,на най тънката тарифа съм! <{POST_SNAPBACK}> a resval li si si modema.shoto pri men si4ko si e sushtoto .i az sam na dostupna Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Като ва гледам кви скорости вадите направо ми се плаче! Аз свалям с средно 15К и съм на Икономична.Искам да попитам дали скороста на сваляне при достъпна+ е по висока от икономична? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Само рестарт на писито и пускам даунлоадите и закова даже 37KB/s,но сега си е както по старо му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 a resval li si si modema.shoto pri men si4ko si e sushtoto .i az sam na dostupna <{POST_SNAPBACK}> E tva ne go vqvrvam Dostapna da svalq s 33 K tva ne sam go i sanuval. Pi4 tva ne moje da e vqrno 4e svalq6 s postoqnno s 33 K i da si na dostupna.Dostapna svalq s 8 K Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 E tva ne go vqvrvam Dostapna da svalq s 33 K tva ne sam go i sanuval. Pi4 tva ne moje da e vqrno 4e svalq6 s postoqnno s 33 K i da si na dostupna.Dostapna svalq s 8 K <{POST_SNAPBACK}> Не се опитвам да лъжа ,защото съм супер хал.Просто показа толкова,държа го за около 9-10 минути и аз снимах,дали е бъг или нещо друго незнам ..сега си е пак на 7-8к Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Като ва гледам кви скорости вадите направо ми се плаче! Аз свалям с средно 15К и съм на Икономична.Искам да попитам дали скороста на сваляне при достъпна+ е по висока от икономична? <{POST_SNAPBACK}> Достъпна + е много по-бърза от икономична, особено през ноща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.