Jump to content
BulForum.com

Нови скорости...дали ?

KnoppiX

Recommended Posts

Преди около 20 минути ми спря нета и кабелната за около 10 минути след което отсякъде тегля с 60 к че и отгоре :)

Аз съм с Достъпна + и досега имах 60 к само към уареза, сега от дата.бг от датакома свалям с толкова.

Та знаете ли нещо по въпроса ?

аз съм на I+ просто понякога вечер/сутрин има по-високи скорости(100-110) както ни беше обещано .. ,но към 12-13 часа скороста към дата.бг стига някъде 20-30 кб/с ... не се радваите толкоз

Не знам за вас, но аз както казах вече съм на Д+ и почти винаги са ми еднакви скоростите..някви малки колебания от 5-10 к не ги зачитам за колебания :)

От вчера от международните свалям с 80-90 средно. Голям кеф е :)

Нещо май става ама кво незнам - Аз съм на Икономична + и цяла сутрин мулето дърпа с повече от 20 . Незнам дали нещо локално не съм прехванал , но такова нещо сефте виждам!? :woot

Не знам за вас, но аз както казах вече съм на Д+ и почти винаги са ми еднакви скоростите..някви малки колебания от 5-10 к не ги зачитам за колебания :)

Аз също съм с D+, наистина проверих, и преди 5 часа ми са е рестнал модема, така че реших и аз това да направя. Сега обаче няма никаква промяна локален-60 външен- 10 и БГ пак 60, както обикновено :(

И аз снощи заковах 100к външен. Не мисля, че е нещо тестово> По-скоро ЕК са закупили допълнителен трафик.

Престанете с тия глупости за HL2. Дори и да беше излязла темата е съвсем друга. След малко ще изтрия всичките референсес към HL2 в темата.

Няма такова нещо за HL2, просто поредния "сигурен"...

Като ва гледам кви скорости вадите направо ми се плаче! :cry Аз свалям с средно 15К и съм на Икономична.Искам да попитам дали скороста на сваляне при достъпна+ е по висока от икономична? :confused

E tva ne go vqvrvam Dostapna da svalq s 33 K tva ne sam go i sanuval. Pi4 tva ne moje da e vqrno 4e svalq6 s postoqnno s 33 K i da si na dostupna.Dostapna svalq s 8 K  :wir

Не се опитвам да лъжа ,защото съм супер хал.Просто показа толкова,държа го за около 9-10 минути и аз снимах,дали е бъг или нещо друго незнам ..сега си е пак на 7-8к

Като ва гледам кви скорости вадите направо ми се плаче! :cry Аз свалям с средно 15К и съм на Икономична.Искам да попитам дали скороста на сваляне при достъпна+ е по висока от икономична? :confused

Достъпна + е много по-бърза от икономична, особено през ноща

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...