Jump to content
BulForum.com

Гаранционни стикери Мултирама

Recommended Posts

С това руло не знам кое правило по номер беше, но си е нарушение - доооста над 12 бройки са! Колкото до това дали е правилно да се продават такива неща ... абе и тяхното скубане в цените не беше много правилно ;)

@kpu3a_ така е ,но линка от първия пост е фирмата която обслужва гаранционните стоки към тях ВКЛЮЧИТЕЛНО и компютрите така ,че са си напълно актуални!!!

@dvdrw ,така ли?В кой закон е описано ,че е незаконно?

Ок, като  не ни изнася опираме до закона 'къде е записано'! Добре, не е правилно най-малкото, а и е нарушение на гаранционните условия на доставчика, в случая Мултирама! Така по-добре ли звучи?

@head_up - цените си ги определят те, дали ние ще купуваме от тях е въпрос на избор.

Аз пък винаги си мисля, че е по незаконно... да ти запечатват кутията с лепинка... мисля, че повечето фирми спекулират с това запечатване. Но за мултирама не беше така... при тях лепенката означаваше 3 години пълна гаранция на всичко в запечатаната кутия. Само ми се струва в предвид рулото и това че не е много актуална фирмата към момента, че цената в височка.

Ок, като  не ни изнася опираме до закона 'къде е записано'! Добре, не е правилно най-малкото, а и е нарушение на гаранционните условия на доставчика, в случая Мултирама! Така по-добре ли звучи?

@head_up - цените си ги определят те, дали ние ще купуваме от тях е въпрос на избор.

Първо ти отвори темата дали е законно или не ,и моля те прави се на моралист в някоя друга тема!

Е да, но аз съм си моралист и темата ти се затваря за нарушаване на точка 11 от Правилата на Форума.

Със стоката, която продаваш - ти карах хората да нарушават гаранционните си договори с фирмата, от която са закупили своите продукти. Държиш на точки и закони ли - в нарушение си на точка 2.2 от догора сключен с Мултирама или сега в този случай, когато те са прекратили дейността си в България - с фирмата, която извършва сервизната дейност на стоките, които са в гаранция - RamExpert. Маменето, за да можеш да злоупотребиш със ЗЗП е неправилно! Това няма как да се толерира тук.

Успехи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...