Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=2357

Телефона е на 3-4 месеца,пълен комплект с 2 години гаранция към Виваком...

Най-долу ще постна реални снимки,за да се види къде е пукнат...

И така...:Това че дисплея е пукнат по никакъв начин не пречи на работата на телефона...По всички точки на екрана тъча си работи перфектно,но мен ме дразни всяка драскотина,камо ли това и затова веднага си купих нов телефон!

С инсталирана навигация Сиджик е с пълни карти на Европа!

Инсталиран Blackmart,С който се "купуват" платените неща в маркета,с тази разлика,че чрез тази програма не се плаща нищо :)

Телефона актуализира софтуерите си от менюто,като това никога не засяга файлове,навигации и т.н....

Ето и снимки:

http://liusi1978.snimka.bg/business/bulforum.748290

Моля обърнете внимание,че пукнатото не е само долу в ъгъла...На снимката,на която съм отворил смс(4) се вижда най-добре...

В Бг цената на дисплей + тъч е около 300 лв,но в ebay видях цени около 100 $,така че на някой ако му се занимава...Иначе спокойно може да се ползва и в този му вид...

Цена: 170 лв      150 lv

0898828228

Не разбирам от телефони, но да попитам...след като тъчът си работи, а визията се разваля единствено от пукнатото долу вдясно предпазно стъкло (спуканият дисплей по-горе се вижда единствено на светъл фон) - защо трябва да се взима за $100 стъкло и дисплей, а не само първото?

Не разбирам от телефони, но да попитам...след като тъчът си работи, а визията се разваля единствено от пукнатото долу вдясно предпазно стъкло (спуканият дисплей по-горе се вижда единствено на светъл фон) - защо трябва да се взима за $100 стъкло и дисплей, а не само първото?

Защото поне аз не видях никъде да има само едното :)

Защото поне аз не видях никъде да има само едното :)

Дори и да го има само стъклото пак не е вариант ! Поради това че стъклото и дисплея са залепени и при разглобяването  (отлепянето им) 90% от случаите тъча се поврежда или чупи барабар със стъклото ! 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...