liusi1978 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=2357 Телефона е на 3-4 месеца,пълен комплект с 2 години гаранция към Виваком... Най-долу ще постна реални снимки,за да се види къде е пукнат... И така...:Това че дисплея е пукнат по никакъв начин не пречи на работата на телефона...По всички точки на екрана тъча си работи перфектно,но мен ме дразни всяка драскотина,камо ли това и затова веднага си купих нов телефон! С инсталирана навигация Сиджик е с пълни карти на Европа! Инсталиран Blackmart,С който се "купуват" платените неща в маркета,с тази разлика,че чрез тази програма не се плаща нищо Телефона актуализира софтуерите си от менюто,като това никога не засяга файлове,навигации и т.н.... Ето и снимки: http://liusi1978.snimka.bg/business/bulforum.748290 Моля обърнете внимание,че пукнатото не е само долу в ъгъла...На снимката,на която съм отворил смс(4) се вижда най-добре... В Бг цената на дисплей + тъч е около 300 лв,но в ebay видях цени около 100 $,така че на някой ако му се занимава...Иначе спокойно може да се ползва и в този му вид... Цена: 170 лв 150 lv 0898828228 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Не разбирам от телефони, но да попитам...след като тъчът си работи, а визията се разваля единствено от пукнатото долу вдясно предпазно стъкло (спуканият дисплей по-горе се вижда единствено на светъл фон) - защо трябва да се взима за $100 стъкло и дисплей, а не само първото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted April 28, 2013 Author Share Posted April 28, 2013 Не разбирам от телефони, но да попитам...след като тъчът си работи, а визията се разваля единствено от пукнатото долу вдясно предпазно стъкло (спуканият дисплей по-горе се вижда единствено на светъл фон) - защо трябва да се взима за $100 стъкло и дисплей, а не само първото? Защото поне аз не видях никъде да има само едното Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Защото поне аз не видях никъде да има само едното Дори и да го има само стъклото пак не е вариант ! Поради това че стъклото и дисплея са залепени и при разглобяването (отлепянето им) 90% от случаите тъча се поврежда или чупи барабар със стъклото ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Ще го дам за 150 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted April 29, 2013 Author Share Posted April 29, 2013 Продаден!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.