Savage Posted November 15, 2002 Share Posted November 15, 2002 WinAmp3: Dokarali sa go...vqrno....skinove gluposti....samo ima edin KOLOSALEN problem...nqma JUMP!...obqsnete mi kak s 12GB arhiv mp3s, chovek da nqma jump Molq nqkoi da pomogne, dochuh che svesten programist, deto razbira ot compilatori moge da vmukne edin jump v WinAmp3...vuzmogno li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fateful Posted November 17, 2002 Share Posted November 17, 2002 Ne si razbral qwno. Za da wmykne neshto trqbwa da ima sors coda, a programistite ot winamp edwa li shte mu go dadat. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savage Posted November 17, 2002 Author Share Posted November 17, 2002 hm...mersi za burzoto vuvedenie v programiraneto...kakto i da e tova mi e izvestno...izvestno mi e i drugo, che vqrvam na ochite si, a tochno s tqh vidqh WinAmp3, na koito kato se natisneshe J izliza prozorec, kato na WinAmp2X Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted November 30, 2002 Share Posted November 30, 2002 ne e nojno da imash source na WinAmp za da dobavish [J]ump, dostatuchno e da poznavash API-to za plugins ne no vijdam pri nalichieto na Media Library, za kakvo ti e Jump poigrai si malko s nego i shte vidish, che vurshi dosta po-dobra rabota Right Click -> Windows -> Media Library Do Skiv : Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.