t_tunchev Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 А къде го гледаш тоя каталог. Дай линк. <{POST_SNAPBACK}> Otiva6 v magazina na pulsar na centura.I kazva6 da ti dadat noviia katalog i gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Otiva6 v magazina na pulsar na centura.I kazva6 da ti dadat noviia katalog i gotovo. <{POST_SNAPBACK}> Да само, че не живея в Пловдив. Я дай сайт дето да гледам пикове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 V koi grad givee6?I 6te ti kaga da li ima magazin na pulsar da hodi6 da si vzeme6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 V koi grad givee6?I 6te ti kaga da li ima magazin na pulsar da hodi6 da si vzeme6. <{POST_SNAPBACK}> Пазарджик. А тея Пулсар нямат ли сайт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Пазарджик. А тея Пулсар нямат ли сайт? <{POST_SNAPBACK}> Имат сайт - http://www.pulsar.bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Имат сайт - http://www.pulsar.bg. <{POST_SNAPBACK}> а ето го и на пловдивския Пулсар Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 А тая игра има ли от къде да я сваля. Ще я пусна на емулатора на PC-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 А тая игра има ли от къде да я сваля. Ще я пусна на емулатора на PC-то. [sna@back]360453[/snapback] я-я-я кажете от каде да я дръпнем хихихи м/у тая игра стана легендарна с своите лафове... "ще дам на едно дете карта с Синеок Бял Дракон да те набие" "Ако нямаш Синеок Бял Дракон не си достоен да говориш с мен" "ще те направя да мясаш на Синеокия Бял Дракон" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Сори ако има вече такъв въпрос: Може ли да ми помогнете? Значи,инсталирам си,която и да е от трите игри после си я краквам и т.н.Но като я пусна и ми излиза един малък черен екран.Музиката си свири но на мене само ми показва черен малък екран! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Преди време на стария ми комп много съм разцъквал и трите игри. Сега на новия си ги инсталирах, обаче да кажем играя 5-10 минути и изведнъж или при камък ножица хартия, или когато ми дава нова карта абе почти навсякъде се случва да ми забие, просто забива и трябва да дам контрол алт и делийт... Как да го оправя тоя проблем? Между другото и с 3те части е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Ако си с най-новите драйвери - може тва да е проблема. И задължително я инсталирай в Ц-то. Не знам просто,аз даже не мога и да я подкарам Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Ако си с най-новите драйвери - може тва да е проблема. И задължително я инсталирай в Ц-то. Не знам просто,аз даже не мога и да я подкарам Мисля, че са ми най-новите, ама не съм сигурен. Работата е, че играя играя и изведнъж забива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.