SS_ Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз ся цъкам online и съм се зарибил много,но не съм играл дося с българи.Обаче смятам че работата е доста и на късмет в тая игра...ако някои иска да играем Yu Gi Oh Online да пише PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambo Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 ,,Andod,,az imam glavata i kraka na egzodia.,,Andod,,ima6li fifa2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Който иска Yu-Gi-Oh Power Of Chaos Joey The Passion може да си го свали от тук http://free.centrum-group.com/search.php?g...ize&sortby=desc Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ot fifa 2005 MI XARESVA REAL MADRID.KOITO GO XARESVA DA MI ISPRATI XARESVAM GO NA EMAIL JORDAN333@ABV.BG. <{POST_SNAPBACK}> Yu-Gu-Oh=fifa 2005 crazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Преди играх и трите от серията "Пауър ъф кеос"(или както там се чете ),след това почнах да играя онлаин,омръзна ми изтрих я,пак ми се доигра и ся я свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Преди играх и трите от серията "Пауър ъф кеос"(или както там се чете ),след това почнах да играя онлаин,омръзна ми изтрих я,пак ми се доигра и ся я свалям <{POST_SNAPBACK}> Щото и аз така Ина4е има ли навити за търговиика или дуел4ета на онлайна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Щото и аз така Ина4е има ли навити за търговиика или дуел4ета на онлайна <{POST_SNAPBACK}> Ами аз съм навит ама ще трябва да изчакаш да я пусна,да си посъбера карти(няма много да се бавя,и тогава да трейдваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeksas^ Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Igral sam gi i trite i trimata igra4i gi raztsepvam no nai mnoo me kefi 3-tata s kaiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Igral sam gi i trite i trimata igra4i gi raztsepvam no nai mnoo me kefi 3-tata s kaiba. <{POST_SNAPBACK}> Пич,третата е с Джоуи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cernd Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 kak se treidwat karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 4udia se kvo ob6to ima FIFA2006 s Yu-Gi-OH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 я кажете могът ли да се сейвът картите след като спечелиш дуел ? тва не в онлаин-а щот един пич вика че съм му записал дефектна игра .. неможел да се сеива и като излезел от играта и влезел сеедно я пуска за пръв път лол играта май беше yugi the destiny или нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ееее де ми пишете в темата за онлине Ю Ги О ! Тва е тема за другите игри ! Аз съм играл Yu-Gi The destiny и Joey the pation Понякога се появява този бъг да не могат да се сейват картите , ако играта е записвана не от инсталационен файл , а направо е копирана от някой друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Az sam golqm fen na YU GI OH i sam igral vsi4kite igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cernd Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 kak se treidwat karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ееее де ми пишете в темата за онлине Ю Ги О ! Тва е тема за другите игри ! Аз съм играл Yu-Gi The destiny и Joey the pationПонякога се появява този бъг да не могат да се сейват картите , ако играта е записвана не от инсталационен файл , а направо е копирана от някой друг <{POST_SNAPBACK}> От цд е нали му я записах и ме обвинява че сам му пробутал некъв шит! И къв е тоя бъг ... секи път като излезе и като я пусне наново и сеедно я пускал за първи път ? Освен да го излъжа нещо... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStinky Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Понеже малко множко сте изписали в темата и ми доскоча да чета(постоянно едни и същи проблеми; имам чувството че 80% от хората са на по 12 години) да си питам: Ко се прави с тези fusion карти(седят в отделно тесте)? След като събера изискваните карти как да го съжива чудовището? Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 А пък на мен ми се сляха двете тестета , говора за на Джоуи и Кайба. Исках да презапиша играта (Джоуи) на един приятел и след това осъзнах , че на Кайба картите са повече и има такива , където преди ги нямаше . Незнам как стана , обаче после в на Джоуи тестето си бяха старите карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Понеже малко множко сте изписали в темата и ми доскоча да чета(постоянно едни и същи проблеми; имам чувството че 80% от хората са на по 12 години) да си питам: Ко се прави с тези fusion карти(седят в отделно тесте)? След като събера изискваните карти как да го съжива чудовището? Благодаря. <{POST_SNAPBACK}> fusion kartite sa 4udovi6ta koi se polu4avat kato slee6 drugi dve(ili tri) Za da izvika6 fusion karta primerno Metal Dragon ne6to si trqbva da ima6 dve 4udovi6ta( Lesser Dragon i Steel Ogre edikvo si) Ako gi ima6 i dvete v rykata izpozva6 kartata Polymerization i te se slivat i zlizat na terena Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStinky Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 10x ne3nam. И аз така си мислех, ама кофтито е че трудно се събират и 3-те или повече карти на веднъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 я кажете могът ли да се сейвът картите след като спечелиш дуел ? тва не в онлаин-а щот един пич вика че съм му записал дефектна игра .. неможел да се сеива и като излезел от играта и влезел сеедно я пуска за пръв път лол играта май беше yugi the destiny или нещо такова <{POST_SNAPBACK}> Който не му записва:Start(долу в ляво) Run... regedit HKEY_LOCAL MACHINE/SOFTWARE/KONAMI(Триете KONAMI папката) И вече записва Ето ви и Screenshot-ове(Edit:Вече не работи) по същия ред.Може да не са първа класа,но за 5 мин.толкова ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!При изтриването на горепосочената папка се загубват всякакви записи на тестета и дуели(По принцип не е препоръчително да го правите,ако си ви записва играта!) <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 Kaiba the revenge:Ми дава заето!Тоест неще да ми запази картите след излизане! Защо така бе хора? Кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Да попитам има ли такава версия на играта, на която се показва как се бият самите чудовища ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Да попитам има ли такава версия на играта, на която се показва как се бият самите чудовища ? <{POST_SNAPBACK}> не според мен няма и да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Kaiba the revenge:Ми дава заето!Тоест неще да ми запази картите след излизане! Защо така бе хора? Кажете <{POST_SNAPBACK}> точно над твоето мнение / \ ............................................|| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.