Nikifena Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Продавам 2 малки телевизорчета. ПРОДАДЕНИ!!! Първия модел AKAI CT-1407D Телевизорът е ползван, но работи идеално. Има дистанционно и скарт. Цена 25 лева Другото телевизорче е ново. Работило е не повече от 50 часа. Има дистанционно и scart. Марка Crown Цена 30 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Имам интерес, но колко малки? Дай диагоналите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 ами то си пише - 14 инча Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 Много хора ме питат на лични, за това бих искал да го напиша и тук. Цените са твърди. Моля, не ме спамете с лични съобщения от рода: "10lv". Освен това са ме прецаквали няколко пъти с хора, които искат да им запазя нещо и в последствие се отказват. Така, че елате и ги вижте на място. Можете да ги тествате в нас. UPDATE: -Дистанционните нямат батерии. Сивият телевизор е с чифт ААА батерии, черният е с чифт АА. -Черният телевизор се продава с малка антена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted April 24, 2013 Author Share Posted April 24, 2013 И двете телевизорчета са продадени! Благодаря за вниманието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.