Bulgaran Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Неактуална обява. Продавам почти чисто нов монитор DELL IPS S2340L , 23" матрица , на 3 месеца , с оставаща гаранция 33 месеца, към Технополис. Има 1 изгорял пиксел но при 1920 на 1080 се сещате че не се забелязва, трябва с микроскоп да се гледа. Ако пък ви дразни може да се възползвате от гаранцията. Чисто нов този модел в момента е 369 лева на промоция в Технополис, аз съм го купил на 379 лева , заради този пиксел аз го продавам на 260 лева, 120 лева надолу и получавате монитор без драскотина с 33 месеца оставаща гаранция. Без коментар и без бартер. Снимки : Цена 260 лева,без коментар. 120 лева надолу, от продажната. Перущица-Пловдив 0887276720 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulgivan Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Ми ти се възползвай от гаранцията и тогава ще говорим!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 Смятам че цената е достатъчно атрактивна, занимавайте се вие. Можеше въобще да не пиша за тоя пиксел, и нямаше и да го видите при тая резолюция, но искам да съм коректен. той изобщо не се вжда. А и ако го нямаше тоя пиксел нямаше да го продавам тоя монитор, а щях да си го ползвам, но на мен ми вади очите, затва влиза за продажба, и цената нямаше да е ТАЗИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted April 19, 2013 Author Share Posted April 19, 2013 Монитора замина за рекламация, темата е за раздел приключени. Ми ти се възползвай от гаранцията и тогава ще говорим!!? Ще се възползвам от гаранцията и след това няма да се продава, а и за под 350 лева няма смисъл да си говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.