zdelkata Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Продавам слушалки Beats by dr. Dre, solo HD (червени), пълен комплект, оригинални. Слушалките са чисто нови, неупотребявани, но са отворени за проба. От град ПЛОВДИВ съм. Ако имате интерес, пишете на лично или на тел.: 0899/94-95-53. Цената на слушалките е 150 , но подлежи на коментар. :-) Не приемам бартери!!! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdelkata Posted April 16, 2013 Author Share Posted April 16, 2013 Нова цена на слушалките 170 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdelkata Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 нова цена на слушалките 160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcmfen Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Имате ли някакви документи, доказващи произход? Слушалките на снимката учудващо приличат на тези http://novmagazin.com/Slushalki-beats-solo-sreden-razmer-p-237.html , които струват 23лв нови !!! Ако са оригинални - имам интерес ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdelkata Posted April 22, 2013 Author Share Posted April 22, 2013 Имате ли някакви документи, доказващи произход? Слушалките на снимката учудващо приличат на тези http://novmagazin.com/Slushalki-beats-solo-sreden-razmer-p-237.html , които струват 23лв нови !!! Ако са оригинални - имам интерес ! Имам документи. Напълно оригинални са !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Гаранция имат ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdelkata Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 Спечелих ги от Кока Кола и трябваше да ги регистрирам в интернет във двуседмичен период за да важи гаранцията (за което съжалявам) гарантирам , че са оригинални имат документи за произход (пълен комплект) качеството на звука е уникално. И да не спамя по темата прекалено много предлагам нова цена на слушалките 150 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdelkata Posted April 24, 2013 Author Share Posted April 24, 2013 Слушалките са продадени моля темата да бъде закрита Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.