Jump to content
BulForum.com

Sell: Тунер за Ефирна Цифрова Телевизия

Recommended Posts

130601120930515595.jpg

Продават се два модела DVB-T HDTV тунери/декодери за ефирна цифрова телевизия за компютър с USB 2.0 (MPEG4).

- Работи безупречно, хваща всички налични канaли към момента (за Пловдив: БНТ, БНТ HD, БТВ, Нова, ТВ7, Нюс7, БГ он Еър, БНТ2 + Ring BG, Diema Family & bTV Lady) на отлично качество със стайната антена на 100% сигнал, не е нужна допълнителна антена.

- До края на 2013г. програмите ще станат 21 на брой, а до края на 2014 -- 51.

- Поддържа видео запис, поддържа и запис докато гледате друг канaл. Освен това може да записва и докато не гледате нищо, като по време на записа процесора не се товари изобщо, стои си в background процесите и се записва!

- Поддържа запис пo задаване - т.е. може да записва точно определена предаване в точно определен час, като например мач или филм докато вас ви няма.

- Записите стават в DVD качество!

- Поддържа HD канали.

- Поддържа PIP (Picture in Picture) или картина в картината. Това показва какво излъчват на всички телевзии едновременно.

- Антената е с магнит и може да се прикачи към метален корпус за удобство.

- Телетекст (EPG), TIMESHIFT, подредба на канали.

- Възможност за подаване на сигнал (stream) по ЛАН мрежа или интернет!

- Работа с голям набор от различни програми и софтуер.

- MPEG2, MPEG4 стандарт.

- Поддържа се под всички операциоанни системи в 32 и 64 битов вариант: Windows - XP, Vista, 7, 8 дори и Linux.

- Ниски хардуерни изисквания: на 10г Пентиум 4 - работи отлично с около 30-35% натоварване на процесора!

- НОВО! Подобрен модел, с по-голямо дистанционно, по-добра чувствителност и сигнал, същата цена: позволява да се комаднва освен телевизята, а и целия компютър - рестарт, спиране, пускане, запис, стартиране на приложения (BSplayer, PotPlayer, KMPlayer, VLC, WMP, DVD, MP3 плеъри, игри и др.), корекция на звука и др. Клавишна подредба и клавишни комбинации за цялата ОС!

Чисто нов, пълен комплект.

За Пловидв (и страната)

Цена: 25лв

Цена: 22лв,   mini_130601100752528408.png

(тези тунери са с качествени антени с коаксиален кабел, за разлика от други по-евтини, които създават проблеми)

Налични: 2бр

-----

Качвам три файла за да се види какво е качеството на картината и какво е качеството на записа.

bTV: http://upload.bg/?get_file=266180a73d0c7ba9246090112a2573d8 (57MB)
TV7: http://upload.bg/?get_file=77ab7395431bc6b1a8fecf85b9172e5d (12МБ)
Nova: http://upload.bg/?get_file=f1ea4f692fdd3ad36bc418cd5a2f81d3 (16МБ)

-------

Лични впечатления само с две думи: голяма краста :)

130621023750309871.gif   130621022648586176.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Добавям още един модел тунер:

6-в-1: Цифрова телевизия + Цифрово радио + Цифрово радио 'Плюс' + FM радио + ABS-D + SDR

Много добра машинка. По отношение на цифровата телевизия работи като другия тунер, просто има добавен хардуер за останалите екстри с чип на Реалтек е.

- С ADS-B може да се следят полетите на самолети в реално време. (снимката по-долу)

- SDR (Software Define Radio) е нещо специално. Позволява много майсторски операции, като слушане на таксиджийски и други станции (аз лично не съм се занимавал), пускане на радия по интернет и куп други опции, за които не съм имал времето да се занимавам. Google ще помага тук.

- С FM радиото хванах 62 станции, качеството на звука е кристално!

- Дистанционното работи с целия компютър, т.е. позволява да се командва цялата ОС - рестарт, спиране, пускане на приложения, mute, корекция на звука и прочие.

- Позволява работа и с други дистанционни, освен това, което е включено към комплекта, като ръчно се настройват функциите на отделните бутони за удобство.

- Включва: тунер, дистанционно(+батерия), антена с магнит, диск с драйвери и софтуер, упътване, слепваща приставка + кутия.

Чисто нов.

Цена: 29лв

ЕДИТ: (Скоро и от тези)

13062102421084509.jpgmini_130601121510352047.jpg

• 1 month later...

Аз се кандидатирам за един от новите тунери. Смятам да го ползвам под Андроид 4.1, мисля, че поддръжката е сигурна.

Само да попитам, достатъчно легални ли са тези нови функции на тая джаджа? Да не вземат да ми дойдат "гости" така, както си гледам телевизия или си слушам радио? :shy:

Аз се кандидатирам за един от новите тунери. Смятам да го ползвам под Андроид 4.1, мисля, че поддръжката е сигурна.

Само да попитам, достатъчно легални ли са тези нови функции на тая джаджа? Да не вземат да ми дойдат "гости" така, както си гледам телевизия или си слушам радио? :shy:

Всичко е напълно легално разбира се. Това, което съм написал просто съм го прочел някъде из нета за SDR, а SDR си е напълно легална технология. "Гости" няма да идват, спокойно. :santa:

• 2 weeks later...

На лаптоп с вградено интелско видео ще работи ли... та да отнеса единия?

Естествено. Трябва му Pentium III на 800mhz+ и 8мб видео :thumbs-up:

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...