Lunichko Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Дойде време и аз да се запиша, че продавам нещо. Така и не можах да събера колекцията. Финансите ми секнаха и имам само 7.... Става въпрос за насекомите, които се събираха от Deagostini. В идеално състояние са, без ожулваня с изключение на 1 от тях, където е леко счупено ъгълчето. Идеални са за подарък или просто като сувенир на някоя секция и т.н. Продаваха се на 10 лв със списанията. В момента аз им търся цена от 5лв/бр Снимки: http://prikachi.com/images.php?images/631/6118631b.jpgТелефон за Връзка 0887 769 151 - Иван. Или пишете тук във форума. Цените не подележат на коментар.За гр. Пловдив е възможна лична среща, като ще дойда с желаният артикул до всяка една точка на градът. Само гумата може да ми е малко проблемна, защото е голяма, а колата в момента е извън градът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Запази ми телефона Samsung E630 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 взимам дъмпела , довечера след 5 съм свободен , пиши ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 За каква кола е джантата? Или по-скоро дай размери (тези, дето са набити близо до отвора за главината). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunichko Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 kukuruz - Запазвам ти телефона - ще ти пиша лично да се разберемГривната е запазена RubbeR_HeaD - запазвам ти дъмбела. Довечера ще ти пиша лично да се уговорим.alchemy - на работа съм до 12 вечерта, но като се прибера ще погледна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bapr Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 За мене флашката Edit: Супер точен и разбран пич! Флашката също е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunichko Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 Bapr - Запазвам ти флашката Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Ако Bapr се откаже от флашката/Mp3-та ще я взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunichko Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 Позиция : 1, 2, 3 и 5 продадени. Честито на собствениците.Позиция 6 запазена до утре до 13:00 за Bapr. Ако той не я вземе, остава за nacho1.Позицич 4 с нова цена : 5 лв/бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunichko Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 Флашката продадена. Модератор: То хубаво, че е продадена, ама спазвай моля ти се последното изречение от точка 2, за да не се налага да затваряме преждевременно темата... Оставете да се вижда историята на продажбата и не редактирайте след това постовете си, както неправилно е направено например в тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.