Jump to content
BulForum.com

Няколко неща, на евтина цена

Recommended Posts

Дойде време и аз да се запиша, че продавам нещо.

Така и не можах да събера колекцията. Финансите ми секнаха и имам само 7.... Става въпрос за насекомите, които се събираха от Deagostini. В идеално състояние са, без ожулваня с изключение на 1 от тях, където  е леко счупено ъгълчето. Идеални са за подарък или просто като сувенир на някоя секция и т.н. Продаваха се на 10 лв със списанията. В момента аз им търся цена от 5лв/бр

Снимки:

http://prikachi.com/images.php?images/631/6118631b.jpg

Телефон за Връзка 0887 769 151 - Иван. Или пишете тук във форума. Цените не подележат на коментар.
За гр. Пловдив е възможна лична среща, като ще дойда с желаният артикул до всяка една точка на градът. Само гумата може да ми е малко проблемна, защото е голяма, а колата в момента е извън градът.

kukuruz - Запазвам ти телефона - ще ти пиша лично да се разберем
Гривната е запазена

RubbeR_HeaD - запазвам ти дъмбела. Довечера ще ти пиша лично да се уговорим.
alchemy - на работа съм до 12 вечерта, но като се прибера ще погледна

Позиция : 1, 2, 3 и 5 продадени. Честито на собствениците.
Позиция 6 запазена до утре до 13:00 за Bapr. Ако той не я вземе, остава за nacho1.
Позицич 4 с нова цена : 5 лв/бр.

Флашката продадена.

Модератор: То хубаво, че е продадена, ама спазвай моля ти се последното изречение от точка 2, за да не се налага да затваряме преждевременно темата...

Оставете да се вижда историята на продажбата и не редактирайте след това постовете си, както неправилно е направено например в тази тема.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...