Christyanna Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Здравейте! Продавам много и различни неща. ..................ModEdit........................... Не мога да сложа конкретни цени, тъй като имам доста артикули. Ако някой се поинтересува от нещо, нека ми пише или направо да предложи цена за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 То, хубаво си разпънала сергията да продаваш, ама поне сложи цени. ====== Никак не е лошо да посетиш читалнята на форума, и да прочетеш книжлето Алъш Вериш: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=21176 много е здравословно... за в бъдеще Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Сложи цени, че ще ти затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christyanna Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 По договорка не става ли? Ако някой си хареса нещо, да предложи цена? ... Надявам се да не ми затворят темата, тъй като сигурно са милион неща .. ако някой се поинтересува, мога да предложа по 10 от вид не мога да сложа цена на всичко, ще ми отнеме дни сигурно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Здравей,интересуваме "проточен бойлер" : марка,модел и цена :-) . Предполагам, е такъв който е за кухнята(където се слага долу в шкафа,че не съм много на ясно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 По договорка не става ли? Ако някой си хареса нещо, да предложи цена? ... Надявам се да не ми затворят темата, тъй като сигурно са милион неща .. ако някой се поинтересува, мога да предложа по 10 от вид не мога да сложа цена на всичко, ще ми отнеме дни сигурно ... Не става, а темата ще я затворим, тъй като поне тук е невъзможно да остане в този вид поради нарушаване на няколко броя от правилата на раздела. А цена трябва да сложиш на абсолютно всеки артикул...наясно сме, че ще е доста трудно, но той целият живот по принцип не е лек. Освен това се постарай да ги групираш - офис-мебелите в една тема (или няколко), компютрите в друга и т.н., като внимаваш да не станат повече от 10 позиции в тема. П.П. А, да...и се постарай да не пишеш заглавията само с главни букви с цел привличане на вниманието, защото и това също е забранено от правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.