Jump to content
BulForum.com

РАЗПРОДАЖБА НА ОФИС И МН ДРУГИ НЕЩА

Recommended Posts

Здравейте!

Продавам много и различни неща.

..................ModEdit...........................

Не мога да сложа конкретни цени, тъй като имам доста артикули. Ако някой се поинтересува от нещо, нека ми пише или направо да предложи цена за него.

:rulez:

То, хубаво си разпънала сергията да продаваш, ама поне сложи цени.

======

Никак не е лошо да посетиш читалнята на форума, и да прочетеш книжлето Алъш Вериш:

https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=21176

много е здравословно... за в бъдеще :)

По договорка не става ли? Ако някой си хареса нещо, да предложи цена? ... Надявам се да не ми затворят темата, тъй като сигурно са милион неща .. ако някой се поинтересува, мога да предложа по 10 от вид :) не мога да сложа цена на всичко, ще ми отнеме дни сигурно ...

Здравей,интересуваме "проточен бойлер" : марка,модел и цена :-) . Предполагам, е такъв който е за кухнята(където се слага долу в шкафа,че не съм много на ясно)

По договорка не става ли?

Ако някой си хареса нещо, да предложи цена? ...

Надявам се да не ми затворят темата, тъй като сигурно са милион неща .. ако някой се поинтересува, мога да предложа по 10 от вид :) не мога да сложа цена на всичко, ще ми отнеме дни сигурно ...

Не става, а темата ще я затворим, тъй като поне тук е невъзможно да остане в този вид поради нарушаване на няколко броя от правилата на раздела. А цена трябва да сложиш на абсолютно всеки артикул...наясно сме, че ще е доста трудно, но той целият живот по принцип не е лек. Освен това се постарай да ги групираш - офис-мебелите в една тема (или няколко), компютрите в друга и т.н., като внимаваш да не станат повече от 10 позиции в тема.

П.П. А, да...и се постарай да не пишеш заглавията само с главни букви с цел привличане на вниманието, защото и това също е забранено от правилата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...