Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Здравейте, реших покрай ремонта на апартамента да разчистя и мазето малко. Нещата са здрави и напълно използваеми.

1. Два броя летни гуми 14 цола Good Year GT3 175/65 R14

Останаха ми от VW Passat B3 който продадох, а новата кола е с 15ки джанти и са ми излишни.

Цена за брой 25лв.  За двете 45лв.  нова цена 23лв.  За двете 40лв. нова цена 20лв. За двете 35лв. цена 15лв. За двете 28лв.  цена 13лв. За двете 24лв.      ПРОДАДЕНИ

701893.jpg   701895.jpg   

701897.jpg   701899.jpg

2. Оригинално радио за VW Passat и дигитален радио-касетофон Sherwood. радиото на пасата съм му загубил копчето за пускане, но работи и без него. 

Цена на радиото 5лв.

Цена на радио-касетофона 15лв. 13лв.

Двете комплект за 17лв. 15лв. 10лв. и подарък радио-касетофон с свалящ панел SONY (както свиреше и изгасна, въобще не съм го гледал, може и бушон да е, но го свалих и си купих CD LG , беше предпоставка за нов пред жената :grin: )

701901.jpg

3. Детски скутер ( тротинетка ) 

Скутерчето е неразличимо от ново, то се вижда и от снимките, купих го преди 2 години на дъщерята, но го е карала 3-4 пъти в апартамента. Изцяло олекотено алуминиево шаси, гумите са със лагери, сгъваемо кормило за различни височини и цялостно сгъване със заден калник тип спирачка, няма драскотини по боята. Само стои и събира прах. 

Тази моя дъщеря нито на колело се научи нито на скутерчето , но мерак има за леката кола да кара и държи пътя   и завива правилно, така че май ще е направо на автомобил  :laughing:

Цена на скутера 35лв. ПРОДАДЕНА

701903.jpg   701905.jpg

701907.jpg   701909.jpg

4. Детски ролкови кънки, нормални следи от употреба, в апсолютно добро здраве без лувтове и прочие, колелата са на лагери с гумени денфери в основата. Предполагаем размер 30 +/- 2 С възможна смяна на обувката отгоре с по-голям размер.

Цена: 35лв. Нова цена 30лв. 25лв. 20лв. 15лв. 10лв. 8лв. 7лв.

702005.jpg   702007.jpg

5. Чисто нов маслен тампон от RENAULT Megane Scenic 1,6 води се горен десен тампон. Продавам го тъй като двигателя ми се клатеше и мислех че е от него и днес го купих и при майстора го монтирахме (майстора като ми свали тампона и каза че няма да е от него защото моя си е оригиналния и не повреден, но аз настоях да го монтира за проба) Да обаче клатенето на двигателя си остана и отново върнахме стария тампон и сега новия го продавам.

Тампона е на Френската марка SASIC. Нов го взех днес от магазин на Рено 66,30 лв.

Цената която му търся понеже вече е без найлона е 50лв.

702011.jpg   702013.jpg

За контакти тук или на ЛС

От Пловдив съм , за страната с ЕКОНТ с опцията тествай преди да платиш.

Сериозен интерес към тротинетката. До колко килограма носи и чие производство е?

Здрасти, до колкото си спомням я взех тогава най-голямата мисля че в магазина ми казаха че е до 100кг. Току що я пробвах и издържа едно кръгче в апартамента  :thumbsup: а аз съм 162 кг. значи е доста презапасена  :lol:

А кутията съм я изхвърлил и не знам какво производство е помня че платих за нея 85лв. Марката е doruel sport

Добавени са:

Точка 4. Детски ролкови кънки

Точка 5. Нов маслен тампон за Scenic

Гумите с нова цена 23лв.  За двете 40лв.

Ролковите кънки с нова цена 30лв.

Гумите надолу: нова цена 20лв. За двете 35лв.

Ролковите кънки с нова цена: 25лв.

Гумите с нова цена 15лв.  за брой, За двете 28лв.

• 2 weeks later...

Ролковите кънки с нова цена: 20лв.

Колега идея си нямам , коя година са.

EDIT: Нова цена 13лв. За двете 24лв.

Гумите са ПРОДАДЕНИ

• 2 weeks later...

Нови цени на радио-касетофоните.

Ролковите кънки с нова цена 15лв.

Ролковите кънки последна цена 10лв.

Радио-касетофоните трите комплект за 10лв.

• 4 weeks later...

Ок, ще ти пусна адрес и телефон на ЛС

• 6 months later...
  • 4 weeks later...

Точка 2. Оригинално радио за VW Passat и дигитален радио-касетофон Sherwood - ПРОДЕДЕНИ 

Нова цена на ролковите кънки 7лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...