batepanko Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Продавам твърд диск WDC WD6401AALS-00L3B SATA 640 GB без забележка е диска остана след ъпгрейд. Цена: 80 лв. Давам 2 дена money back. Бартер приемам само за процесор Socket AM3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Нова цена: 70 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Този не беше ли с 5 годишна гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted April 7, 2013 Author Share Posted April 7, 2013 Да с такава гаранция е.Трябва да видя дали мога да е изровя от някаде. Нова цена: 65 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Пусни му един пълен тест с HD Tune, сложи скрийншота да погледна всичко ли му е наред по секторите, дай и един скрийншот от SMART-а за всеки случай и да го взимам ако е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted April 7, 2013 Author Share Posted April 7, 2013 Пуснал сам тест в мометна като свърши ти качвам скрийна а това SMART няма идея какво е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 S.M.A.R.T. присъства във всяка програмка за мониторинг на диска, вкл. и в HD Tune - намира се на екрана Health с червеното кръстче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batepanko Posted April 7, 2013 Author Share Posted April 7, 2013 А в смарт е празно не знам защо но ако се притесняваш ще ти дам 1 ден money back. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 ОК...и това ме урежда...макар в първия пост да си писал 2 дена - и 1 ден ще ми стигне да си го тествам сам. Ще продължим на ЛС, засега затварям темата и ще я отворя само ако нещо случайно изникне по време на теста. Edit: Дискът е ОК ; продавачът е коректен ; аз се снабдих с хубав диск от блек-серията, който дори мога да пусна в райд с още един абсолютно същия, който си го имам от преди...все хубави неща - местя темата в "Приключени". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.