spotlight_kid Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 всички които се интересуват и им се свири да драснат по някой ред да се разберем/както виждате от аватара дънкам на китарка и бас/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 За какво по-точно става дума. Аз съм басистче. Ако дадеш повече инфо и ако ти требе диване без кой знае какви способности...може и да се сдушим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Kakva e ideqta ? Za kakuv stil stava vupros ? Az programiram muzika na PC (Cakewalk,FL) i svirq na sintezator(Yamaha QS300, Casio AT1, Roland JW50) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 .../както виждате от аватара дънкам на китарка и бас/ <{POST_SNAPBACK}> Ми на аватара не виждам ни китарка, ни бас. И в профила нищо няма??? EDIT: извинете за офтопика, всъщност исках да пратя ЛС, ама се обърках Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Мен ме бива що-годе за вокал ама само продрани.Чисти и високи хич ме няма.И все пак-какъв стил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 az ...vokal4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 az barabanist Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 вие се съберете, пък аз ше гледам сеир с антифони Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 za kfa muzika staa vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
spotlight_kid Posted August 5, 2004 Author Share Posted August 5, 2004 Аз събрах едната банда която имавече изяснена концепция, но искам да свиря и Хард ,хеви, нещо с здрави китарни рифове и солааааааааааа.Та сега да пишат такива които харесват точно този стил. Много бих се радвал да се съберем хард фенове и да забиваме щото heavy metal is the low Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 hmm heavy hard wath ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 navit sam za vsi4ko bez black i death.neshto heavy,trash ala bala perfektno.sia ne sum max cavalera ma pak she peq tama Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 ООоо аз значи тука сам... Не мога да пея, но за сметка на това сам голям симпатяга(имам си и шкимбе ), мога да скачам и се таркалям доста добре по пода. Ставам за вокал мисля, пък може и китара да ми дадете - мога да подскачам пак на 1 крак и си дранкам секи ден Ето вижте:На на нааа - на на нана дум дим бим Питайте tinkertrain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 ..............хеви................хм.............не е за мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 qsno..v warez.ru nema osobeno dobri muzikanti za death thrash i po-heavy se izpisa po-gore ...as vi kazvam 4e toa stil qvno seki koito moje se dere i da 'drunka' moje go sviri ama are ....no offence prog metal ownz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 qvno seki koito moje se dere i da 'drunka' moje go sviri ama are<{POST_SNAPBACK}> ako si tolkofa otforen zemi izsifiri neshto na CC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 as ne sum muzikant za da svirq no specialno CC sa dosta elementarni. bluskai 2te kasi kolkoto mojesh po burzo( ako iskash da 4uesh kasi Planet X - Dog Boots ) basista bluska na 2 struni za vokala..neznam nujni li sa textove a puk solata da ne govorim ...ako shte mi hvaslish death banda imashe edna dobra i se kazvashe DEATH. li4no mnenie ...a i na vsi4ki muzikanti koito poznavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 as ne sum muzikant za da svirq no specialno CC sa dosta elementarni. bluskai 2te kasi kolkoto mojesh po burzo<{POST_SNAPBACK}> tfa beshe nai tupoto iskazvane koeto sam chuval pich ti qvno si nekaf profesional muzikant shtom govorish podobni neshta Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 pulni gluposti vij purvo nekoq pesen na tablatura togaa ela mi govorish che bili lesni shtot sichkite mi priateli sa muzikanti polofinata na polovinata ot tqh tfa im e rabotata Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Не харесвам нито death нито progressive но ако трябва да ги сравняваме...от музикантска гледна точка сравнение няма. Death-a е толкова елементарна че няма накъде...може би има все пак... Dream Theater специално може би правят най-професионална и музикантски интересна музика. Друг е въпросът че хич не ме вълнува и не ги слушам. В това отношение liquid е напълно прав. И въпреки това тази страна на нещата няма значение. Пример за това са ранните рокаджии които са 2 акорда на кръст до 3 но носят толкова дух че направо смазват. Музиката за мен е преди всичко изкуство и реално сложността не носи естетика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 liquid, сред кои jazz музиканти се движиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emchodt Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Здравейте!! Аз незнам дали влизам в нормата за музикант, но съм свирил тук там!! По въпроса дали Дет Метъла е сложна музика или не няма смисъл да се спори, определено хич не е лесна!! Аз определено съм прогресив фен, любимите групи са ми Dream Theater и Simphony X, но от друга страна харесвам и Death и Pestilence!! За CC мога да кажа че едно време вадих едно две тяхни парчета и доста се озорих!! Особено на едното което рифът му беше в бързи апержи, което хич не е лесно да се свири!!! До колкото за събиране на група аре да свирим ПРОГРЕСИВ и аз съм супер навит!!! А за Хеви Метъла няма да говоря щото много хоря ще ме намразят(ГОЛЯМА СКУКА )!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 liquid, абе и аз минах през музикалното, продължавам с музика да се занимавам (т.е. като класически музикант), баща ми е рок музикант.. и затова питах - може да ги знам (пу, пу - а как непомня физиономии и имена - ама това е тема на друг разговор ). ...и сформирахте ли бандата? Кога да дойда да ви слушам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mstar Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 mi neznam za vas kak se zatrudnqvate da vadite ot CC ama.. slushali li ste bandata UNIVERSAL? svireha po klubovete (kogato imashe takiva v pld) predi 2 godini nqkade...ako ste gi slushali shte znaete za kvo govorq. pi4a svireshe pull me under s 1 kasa ...abe..death metala e elementaren. ako nqkoi muzikant iska da se razviva minava kum proressive i jazz...nai-ve4e jazz..i klasi4eska.. pone as taka si mislq..nqma smisal da bluskash 2te kasi i nqkvi rif4eta cql jivot.. <{POST_SNAPBACK}> liquid, абе да ти кажа честно death metal-а незнам колко е елементарен, ама трябват бая здрави нерви, за да се слуша и свири такова нещо (в момента говоря за шума ). Не съм съгласна с теб за едно - "ako nqkoi muzikant iska da se razviva minava kum proressive i jazz...nai-ve4e jazz..i klasi4eska.. " - според мен човек може да се осъвършенства (т.е. да претърпи развитие), независимо какъв стил свири. Т.е. той се развива в дадения стил (естествено - колкото може, защото хората са с различни възможности). Пример: да убиш някой от чалгаджийниците - няма да може да ти изсвири нещо класическо, както и от операта например да ти изсвирят нещо рокаджийско.. Естествено, всяко правило си има и изключения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Original`Prankster Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Пример: да убиш някой от чалгаджийниците - няма да може да ти изсвири нещо класическо, както и от операта например да ти изсвирят нещо рокаджийско.. <{POST_SNAPBACK}> Чикараците и да ги убийш - нищо не могат да изсвирят/изпеят (абе не е точно така - могат да свирят на едни работи) Пък някои симфоничен оркестър, ако е добър, не виждам к'во му пречи да забие някоя жица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.