targoveca_Vn Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Лаптопа е в добър външен вид и работи отлично ! Пълна профилактика - почистен от прах, сменена термо паста. Сложен е Windows 7 Ultimate, драйвери и програми. Напълно готов за работа и няма нищо излишно. Цена - 300лв VGN-NR32M Дисплей - 15.4 Процесор - Intel DualCore 1.86 GHz Рам памет - 2 x 1GB DDR2 Хард диск - 320GB SATA Видео карта - Intel GMA X3100 with 384MB memory Firewire, 4 x USB, Wi-fi, DVD-RW, Mic + Audio DC, Card reader Възможен и бартер за някой смартфон - Apple или Android гр. Варна или Еконт с опции тест+преглед на стоката 0877 484-642 (вивакомв) targoveca_vn@abv.bg skype: targoveca_vn Mod: Интересно ми е защо продавачите на лаптопи почти винаги забравят да споменат в какво състояние е един от най-скъпите компоненти на лаптопа, а именно - батерията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
targoveca_Vn Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Лаптопа е с нова цена - 280лв Отностно батерията - не държи много (10-15мин), а това, че е един от най-скъпите компоненти не е така. Втора употреба батерия(30-60мин) можеш да си намериш за 20-50лв, но матрица и дъно едва ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 При цена на целия лаптоп започваща с цифрата 2хх, 50 лева за стара батерия и ?? за нова хич не ми се вижда малко. Както и да е, въпрос на гледна точка, а и цената на продавания лаптоп не е лоша - идеята на забележката беше да се пишат всички подробности, вкл. и за батерията. Отностно забележката я приемам, но същото трябва да важи и за всяко едно устройство имащо батерия Преди време редовно правех същата забележка и на продаващите стари телефони, но напоследък спрях, предвид цената на нова "съвместима" батерия от ибей например ($2-$5). Link to comment Share on other sites More sharing options...
targoveca_Vn Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Определено новите батерии са скъпи няма какво да си кривим душите, но форумите бъкат с обяви за лаптопи на части и вървят в порядъка 20-50лв спореед състояние и пазарлък. Цената ми смятам е наистина добра за Сони. Отностно забележката я приемам, но същото трябва да важи и за всяко едно устройство имащо батерия Като цяло когато продавам лаптопи не съм свикнал дори да гледам колко държи батерията понеже повечето купувачи не ме питат и така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
targoveca_Vn Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 Продаден - ЧЕСТИТО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.