Jump to content
BulForum.com

Продавам двуядрен лаптоп SONY VAIO

Recommended Posts

Лаптопа е в добър външен вид и работи отлично ! Пълна профилактика - почистен от прах, сменена термо паста. Сложен е Windows 7 Ultimate, драйвери и програми. Напълно готов за работа и няма нищо излишно.

Цена - 300лв

VGN-NR32M

Дисплей - 15.4

Процесор - Intel DualCore 1.86 GHz

Рам памет - 2 x 1GB DDR2

Хард диск - 320GB SATA

Видео карта - Intel GMA X3100 with 384MB memory

Firewire, 4 x USB, Wi-fi, DVD-RW, Mic + Audio DC, Card reader

69b818ea497fa90a.JPG

31916720feb812f4.JPG

e1df4a6ff56a3774.JPG

6afd30fd7ff9c406.JPG

Възможен и бартер за някой смартфон - Apple или Android

гр. Варна или Еконт с опции тест+преглед на стоката

0877 484-642 (вивакомв)

targoveca_vn@abv.bg

Mod: Интересно ми е защо продавачите на лаптопи почти винаги забравят да споменат в какво състояние е един от най-скъпите компоненти на лаптопа, а именно - батерията...

Лаптопа е с нова цена - 280лв

Отностно батерията - не държи много (10-15мин), а това, че е един от най-скъпите компоненти не е така. Втора употреба батерия(30-60мин) можеш да си намериш за 20-50лв, но матрица и дъно едва ли.

При цена на целия лаптоп започваща с цифрата 2хх, 50 лева за стара батерия и ?? за нова хич не ми се вижда малко. Както и да е, въпрос на гледна точка, а и цената на продавания лаптоп не е лоша - идеята на забележката беше да се пишат всички подробности, вкл. и за батерията.

Отностно забележката я приемам, но същото трябва да важи и за всяко едно устройство имащо батерия :)

Преди време редовно правех същата забележка и на продаващите стари телефони, но напоследък спрях, предвид цената на нова "съвместима" батерия от ибей например ($2-$5).

Определено новите батерии са скъпи няма какво да си кривим душите, но форумите бъкат с обяви за лаптопи на части и вървят в порядъка 20-50лв спореед състояние и пазарлък. Цената ми смятам е наистина добра за Сони. Отностно забележката я приемам, но същото трябва да важи и за всяко едно устройство имащо батерия :) Като цяло когато продавам лаптопи не съм свикнал дори да гледам колко държи батерията понеже повечето купувачи не ме питат и така.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...