host Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Злобиле, добави ако обичаш и възможност за доставка до офис на Еконт, че така с куриер е бая зле положението (одеве ме подмина 2 пъти куриера, до сега не бил доставял на моя адрес). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Злобиле мога да питам един човек дали ще може да ти направи снимките От Пловдив е любител фотограф,но с доста сериозна техника Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Аз мога да те пратя при професионален фотограф - Георги Казаков. Преди пишеше тука из форума, сега е в София основно и там бачка. Ето ти и портфолиото му: http://www.behance.net/georgikazakov Избери си Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Злобиле, добави ако обичаш и възможност за доставка до офис на Еконт, че така с куриер е бая зле положението (одеве ме подмина 2 пъти куриера, до сега не бил доставял на моя адрес). Тя доставката е до ОФИС , ма явно хората не го виждат , сега ще го променя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Ами май не е до офис,а ти го доставят до у вас Сега получих смс,че ще ми го доставят,а не че ще е в офис на еконт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 На мен ми го донесоха директно в офиса (там поръчах). Вече усилено зарибявам колегите, един Азис го подарих вече (на колега, на който два-три пъти му слагаме wallpaper на Азис, като си забрави компа включен) и един поиска вече контакти Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 Ами май не е до офис,а ти го доставят до у вас Сега получих смс,че ще ми го доставят,а не че ще е в офис на еконт. Принципно съм написал изрично с големи букви че е до офис , проблема е че не четат хората , за мен е все тая дали ще е до адрес или до офис. Просто до адрес е 2лв по-скъпо. На мен ми го донесоха директно в офиса (там поръчах). Вече усилено зарибявам колегите, един Азис го подарих вече (на колега, на който два-три пъти му слагаме wallpaper на Азис, като си забрави компа включен) и един поиска вече контакти Радвам се че са ти харесали пс : От другата седмица ще има и серия вуду кукли с размери 20/12 , няма да са ароматизирани и ще са с магнити за хладилник , могат да се ползват за sticky note. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Не само до FBI но и до NSA и CIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Я кажете колко силно мирише,че нещо не съм наясно.Яката го набучих и след това даже се омазах с течността. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Ми щом като сляза от колата и дрехите миришат на кокос яко... Смятай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Утре като дойда ще ти покажа за кво става въпрос.Аз сложих люляковото.Кокосовото май мирише повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 Всичките миришат еднакво , една - две дупки са достатъчни че иначе на мен лично ми идва в повече. пс : Зюмбюл-а е най-силен , Пъпеш-а беше най-добър но доста краткотраен..... ся шЕ пробваме с едни нови аромати за следващата партида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 НЕщо беше се осрало.Хоста ми проби втория ароматизатор и сега мирише доста повече от първия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 На мен ли ми се струва, или е експирясал домейна rdoll.net ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 не ти се струва , изтекъл е. новият сайт ще е http://revenge-doll.net просто правя малко промени че не ми харесваше първоначалният вид , до няколко дни ще е активен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Че един приятел от София сподели снимка, съдържаща такива кукли и се чудих к'во да му давам като сайт, та дадох групата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Малки доработки ще имат следващата версия , моделите 1,2,3 са изцяло нови. Ароматите също са нови и би трябвало да издържат повече. Както и големи Вуду-Кукли които няма да бъдат ароматизирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Хм на мен ли ми се струва или изветряват доста бързо ? Моя го сложих преди 2-3 седмици и вече не мирише Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 Стисни го малко , абсурд е за 2 седмици да спре да мирише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Обаче в Марица акцентират само върху Бойко Борисов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Вижте последният коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Вчера в новините на News7 имаше репортаж за ароматизаторите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Нещо сайта не бачка А и магазина у fb не ми се отваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 14, 2014 Author Share Posted July 14, 2014 лек ъпгрейд, не ми харесва как изглеждат. скороо ще е онлайн всичко отново. размера на куклите ще е по голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Искаме Мая К*рвова Манолова!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.