plameni Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Напоследък едно приложение "отхапва" все по-голяма част от интернет трафика (поне моя).От доста време Sopcast все повече сдава багажа и потребителите на видео стрийминга търсят алтернативи.Програмата, която на 99.9% при мен замести Sopcast, се казва Torrent Stream.В основата отново лежи P2P-трафик, затова колкото повече хора гледат, толкова по-стабилно е "приемането".До скоро се появяваха единични стриймове за някои спортни предавания, но за много кратко време се появиха сайтове с изключително много телевизионни каHали, с перфектно качество.Ето няколко от тях: torrent-tv.rutuchkatv.ruwww.torent-telik.ru1torrent.tvraketa-tv.com Болшинството каHали са руски или с руски езиков съпровод, но мисля, че особено за почитателите на спорта, това няма да е от голямо значение. Забелязах и няколко български каHала: Ринг, bTV Cinema.Надявам се, че технологията ще получи още по-голямо разпространение у нас, за да се появят нови наши каHали ...Притежателите на смарт-телевизори и мултимедийни плеъри трябва да потърсят допълнитена информация как да "обработят" стриймовете, например през HMS за да могат да извадят стрийминга на телевизорите си.ПП: Много ще се радвам, ако някой публикува стриймове за Mezzo Live HD и iConcerts. ППП: Някой да оправи тъпата проверка в редактора, защото не мога да напиша "каHал" с малко "н" - става "ка*ал" и трябва да използвам латиница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 При мен или не тръгват или ми пише, че са само за премиум потребители. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 31, 2013 Author Share Posted March 31, 2013 Нямам представа какъв проблем има при теб.При мен е така http://www.youtube.com/watch?v=i1ePKEYCyHs Накъсаното видео е заради възможностите на кепчъра. В действителност върви напълно гладко. Във fullscreen режим се вижда, че изображението е HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.