Jump to content
BulForum.com

Compaq Evo D510 Small Form Factor

Recommended Posts

Работеща машина Compaq Evo D510 Small Form Factor
Работи много тихо.

Процесор: Пентиум 4 на 2 гигахерца
Памет: 512 Мб
Хард диск: 20 Гб

Цена: 50 лв.

Модератор: Дай повече подробности - видеокартата вградена ли е, че не е написана, има ли CD/DVD, даното какво е, снимка липсва...

Мисля, че заглавието говори само по себе си.

Когато става дума за "маркова" машина, подробсностите са излишни.

Това е все едно да кажа, че продавам лаптоп Compaq NX9110 и някой да тръгне да се заяжда с мен, че не съм дал подробности.

Каквото е трябвало да се посочи - съм го посочил.

Няма Compaq NX9110 с хиляда различни вида конфигурации. Най-много да се различава процесора, хард диска и паметта.

А аз тях съм ги описал !

Ако модератора сметне забележката ми за "неоснователна" и ми наложи наказание, ще се убедя напълно, че модераторите тук обичат се фукат и надуват с правомощия и не са коректни. (Казвам го защото вече ми бе налагано неоснователно "наказание" тук)

Изобщо не смятам, че съм нарушил някое от правилата !

MOD. EDIT:

А ние мислим, че си нарушил точка 4 от Правилата, точно заради това и темата ти ще бъде затворена. Липса на информация, никакви снимки, само едно "марково" изречение!

4. Задължително е да се пише в заглавието на темата какво продавате или купувате (вид на стоката, марка и модел). Пример:"Продавам видеокарта GeForce4 MX440 / 128MB / 128bit". Вътре в самата тема сте длъжни да дадете максимума информация за стоката, която продавате. Снимките се поместват в първия пост на темата (указание-прочети!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...