TAZ Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 На PAX East Blizzard анонсираха новата си безплатна игра - Heartstone: Heroes of Warcraft. Това, което се знае за сега е, че ще е Free to play TCG game. Над триста карти, можете да си създадете собствена колода. 3D маса с много анимации. Картите, които не ви трябват може да се дизенчантнат, от тях пада прах, който се използва за направата на нови карти и т.н. Има и наличен deck builder. Игрите ще са 1 vs 1 в Battle.net. Developer: Blizzard Entertainment Genre: Strategy card game (TCG) Официална страница на играта: eu.battle.net/hearthstone Release date: 2013 Може да се запишете за бета през вашия battle.net account management. Бетата ще е IRL soon, а не Blizzard soon! http://youtu.be/WZ7hApTG9o8 http://youtu.be/Q1O6wRgru1A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Върнаха ми частично надеждите с HOTS, ама тази глупост вече не мога да им я простя! Десетилетия вече нямат нещо ново, като игрови свят. И сега излизат с... игра на карти... Можеше да е "Не се сърди човече" с фигурки от Warcraft де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Върнаха ми частично надеждите с HOTS, ама тази глупост вече не мога да им я простя! Десетилетия вече нямат нещо ново, като игрови свят. И сега излизат с... игра на карти... Можеше да е "Не се сърди човече" с фигурки от Warcraft де... Интересът за момента към такъв тип игри удря в тавана, не знам дали си запознат, явно не съдейки по коментара ти А инак близ си работят по Титан, която ще излезе след няколко години и се предполага да е нещо разтърсващо и ... "ново", каквото и да значи това за теб :д (надяваме се не като диабло 3 :р). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 Получих бета миналата седмица и като цяло играта е доста приятна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 В България ли си? Аз доста се надъхах вече да го играя това, нямам търпение да я пуснат Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 Има нова вълна от покани за EU beta test, така че си прегледайте пощите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Има нова вълна от покани за EU beta test, така че си прегледайте пощите. Благодаря за поста! battlenet акаунта не ми е в основната поща и рядко се сещам да я отворя, но след твоя коментар го направих и изненада бяха ми пратили key Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 И аз получих през wowhead Добавяйте legop4o, ако сте в европейския сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 Пфф, не можах много да играя, но вдигнах Джейна до 14 ниво и Гарош до 6-то. Определено warrior-а не е най-силният ми герой, бая бой ям с него . Опитах се и да си направя мой дек с Джейна, даже заради куеста се пуснах и срещу worthy opponent и то няколко пъти, но явно има още раздавания да правя докато понауча малко играта. За това почнах да чета и The Beginner's guide to Hearthstone, добре и доста подробно написан Сега съм решил да ги вдигна всичките до 10-то ниво, но май фаворити ще са ми Трал и Андуин. Това не е 100% сигурно, то времето ще си покаже, но определено си е доста забавно и за запълване на времето е просто супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 И аз получих бета ключ и играта ми се струва доста приятна. Нещо средно между шах и битките на HOMM (винаги трябва да мислиш няколко хода напред). За сега фаворити са ми хънтъра и мейджа (с тях най-лесно се играе в началото според мен) както и до някъде шамана, ама той иска да му се отворят по-силните карти... Иначе играя с всички заради дейли куестовете... и ви препоръчвам да играете на срещу хора, а не на тренировка. Срещу хора по-лесно се печели (според мен) и дава повече злато, докато на тренировка не дава нищо. С това злато ще се ходи на арената, ама за там още нямам много инфо...Иначе в началото направих грешка да слагам повече силни карти дето искат повече мана и си мислех, че така съм по силен. Сега играя предимно с 1,2,3,4 карти и мажа, най-много имам една две от 5 ниво и една от 6-то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 Иначе в началото направих грешка да слагам повече силни карти дето искат повече мана и си мислех, че така съм по силен. Сега играя предимно с 1,2,3,4 карти и мажа, най-много имам една две от 5 ниво и една от 6-то... И аз направих същата грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 31, 2013 Author Share Posted October 31, 2013 Аз ги карам подред и ги вдигам всичките до 10-ти левъл, но определено с Джейна ми е лесно, даже и дейли куеста с 3 победи го направих. Падна ми се само един, който си нямаше и идея как се играе и това си личи много добре, когато с всички миниъни се стремеше да ми удари Джейна при положение, че имам 2 таунта отпред и така се мъчише докато му изтече времето. После пък дори и да нямах таунт миниън - той вече само тях удряше и завършихме -6 на 30 Просто го изтрих. На Джейна дека ми е с доста 2 и 3 карти, имам малко по-малко 1 и 4 и по 2 броя 5, 6 и една 7. Знам, че не ми е направен добре дека, но ще се науча, а и липсата на карти (поради факта, че съм малък левъл) се усеща и то много. Уж със златото си накупих няколко карти от магазина, ама то все такива не за мейдж. Определено си е доста интересна игричка и за разспускане вечер си е направо мехлемче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 Не хабете пари за карти, играйте арена Вместо 100 голд за дек плащаш 150 голд за арена, която накрая дори да свършиш 0-3 ти носи същия този дек + малко голд, а всяка победа в повече дава по-големи награди. При 4-3 получаваш достатъчно пари, за да си на плюс спрямо директното купуване на дек от магазина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Да, арената е по-добре. Аз златото си го давам там. От три арени най-добрата до сега ми е 4-3 (шаман) ама ми се падат само смотани герои с които не мога да играя. Ако ми влезнат мейдж и хънтър... вероятно ще имам по-добър резултат Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Тая арена всичко на късмет ли е в съставянето на тестото? Щото като гледам другите кви карти ми вадят, в сравнение с тъпотиите които ми се предлагат на мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Да на късмет е за всеки играч. И мен са ми влизали супер тъпа поредица. Ама вероятно с повече игра ще можеш да изкараш нещо дори от смотано тесте, а и винаги има шанс тоя срещу теб да има по-смотани карти или да му влизат кофти карти една след друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 http://bg.twitch.tv/wow Artosis vs Kripparian, soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Новата карта изглежда силна Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 Преди малко получих това по пощата, очакваше се, а и още от началото се носеха такива слухове. Вече е факт - Hearthstone на iPad It’s time to let your fingers do the duelling - Hearthstone™: Heroes of Warcraft™ has arrived on the Apple® iPad®! Download Hearthstone now from the iTunes® App Store® and enjoy all of the game’s epic card-slinging and deck-building action on the go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4000 Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Curse of Naxxramas излиза на 22 юли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 29, 2014 Author Share Posted July 29, 2014 Както в доброто старо WoW време, когато пуснаха Naxx - вече е отворено първото крило на тази цитадела на злото. Всяка седмица ще се отваря ново крило и това ще продължи до пълното отваряне на Naxx с 4-те си крила + последните 2 боса. За сега Arachnid Quarter ще е безплатен през първият месец, а по-късно може да се закупят картите с ingame gold или от магазина. Приятна игра на тези, които разцъкват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Обявеният на Blizzcon 2014 експанжън е Goblins vs. Gnomes, който излиза другият месец (Декември 2014). Той ще включва 120 нови карти. Повече информация ще откриете на http://www.hearthhead.com/ както и пълният списък на картите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Преди 2-3 дни случайно се загледах в клипчета и реших най-накрая да пробвам тази игра. Хареса ми, но много бързо се "отрибих" заради "free to play, pay to win" концепцията. Дори на casual ме пуска срещу worthy opponents с чудовищни декове с модифицирани карти, които ме газят за няколко хода. Доколкото разбирам, може и без плащания да събереш силни карти, но се изисква страшно много grinding. Точно в стил WoW, ако не се лъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Най-накрая всичко вече е пълно - Hearthstone for Phone Решението да го пуснат на таблет беше доста добро, но сега и за телефон - перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Не ми харесва играта за ПЦ, но като за телефон вече е добра. То не че конкуренцията е голяма де. 40лв за "експанжън", тея не са добре. Жалко, че с умрелите бейсик карти нищо не можеш да направиш, особено ако не разбираш какво точно става в по-голямата част от времето. Ще правя по няколко дейлита от работа, докато не оформят изцяло PvE/MMO аспекта на HEX TCG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.