nacho1 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Здравейте, съфорумци ...1. Навигация Binatone CARRERA X350 с качени четири вида карти - iGO 8 / Garmin / Tomtom /Sygic Цена - 50 лв- - на навигацията се откри неприятен проблем (не я бях ползвал) и я продадох за 30 лв ********************************************************* 2. Телефон Qtek S100 с операционна система Уиндоус Цена - 60 лв ********************************************************* 3. Лаптоп IBM Lenovo ThingPad Т61pDisplay - 15.4 " , mat, на Samsung доколкото си спомнямRAM - 3 Gb DDR2CPU - Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T7300, 2.2 GhzHDD - 320 Gb- Video - NVIDIA Quadro FX570M (512 Mb)- оптично у-во - DVD+-RW- LAN card- (RJ45), има и RJ(15) - мисля, че така се водеше вход от аналоговите телефони- WI-FI card- изход за монитор- SD card reader- security пръстов отпечатък- 3 бр USBЕдинствено клавиша за изтриване напред го няма, но аз го ползвам без него. Пантите - идеални. Не загрява много и вентилатора се включва много рядко. Пластмасите са много зле - нещо като грозен звяр с добро сърце е , вярна и сравнително бърза машина с качеството на последните легендарни IBM лаптопи от серията ThingPad. Цена – 360 лв ********************************************************* 4. WEB камера - продадена ! Цена – 9 лв ********************************************************* 5. Безжичен Рутер на Vivacom с адаптер Цена – 15 12 10 лв ********************************************************* 6. Безжичен телефон – “майка” с една безцична слушалка Цена - 30 лв 25 лв Продаден ********************************************************* за оглед, пазарлъци и получаване на тел 088/8811-843 , в темата или на лична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dminev Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 батерията на безжичния телефон държи ли? Доставка в Кичук Париж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 Батерията държеше, защото постоянно се зареждаше на поставката на слушалката, когато не се ползва ... в момента колко държи идея си нямам. До колкото знам в Квазера има всякакви акумулиращи батерии за слушалките. В рамките на Пловдив винаги може да се измисли доставка, ако не бързаш много Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted July 13, 2013 Author Share Posted July 13, 2013 Навигацията е продадена. Не се притеснявайте да предлагате цени за нещо, ако се колебаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted August 4, 2013 Author Share Posted August 4, 2013 Нова цена на т.6 - 25 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted August 10, 2013 Author Share Posted August 10, 2013 6. Стационарният телефон с безжична слушалка - продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tai-Pan Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Лаптопчето от колко време ти е? Батерията колко държи? Някакви други значителни забележки освен липсата на клавиша? За какво си го ползвал до този момент? Какво значи "пластмасите са много зле", удрял ли си го, изпускал ли си го, снимки? Защо го продаваш? И последно :Д какво ще рече "сревнително бърза машина"? Мерси предварително :р Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted August 10, 2013 Author Share Posted August 10, 2013 При мен е от около 1,5г Купих го от човек в това му състояние на пластмасите. Лаптопа явно е изпускан. Купих му по-голям хард диск ( беше с 160 Gb) , старият даваше грешка при инсталация на операционната система и затова реших, че по-добре е да не си правя експерименти със софтуери за регенериране. Взех го за хобито ми ( обработка на снимки и предпечатна работа) и не ми се искаше да рискувам, защото конфигурирането на всичкият софтуер ми отнема поне ден работа. Лаптопа рядко е натоварван с работа, но дори и в най-големите жеги без подложка включва вентилатора от време на време. Батерията съм я зареждал на 1.5 - 2 месеца по веднъж (като преди това я разреждам на лаптопа) за да не стои разредена, когато често го ползвам на адаптер (по-скоро винаги). Поне час държи. Честно казано не мога да гарантирам нищо за нея, но няма да се учудя, ако издържи и 2 часа (момчето от което го купих ме увери, че я е купувал скоро, но няма как да знам със сигурност, единствено мога да съдя по разреждането за 2 месеца е почти незначително - предполагам има софтуери за "здравето" и живота , но никога не съм се интересувал от батерията). Под "сравнително бърза машина" имах предвид, че когато го купувах бях с Пентиум 3 Ghz/ 4Mb настолна машина и при обработката на RAW-снимки се справяше по-бързо с около 30%, което е много относително в зависимост с каква конфигурация го сравняваш и от какъв компонент се влияе софтуера с който ще го ползваш. Пластмасите за модела струват 53лв , но аз рядко го ползвах навън и никога не съм им обръщал внимание. Бих приспаднал цената им, ако има желаещ и това му е проблем. Отделно бих намалил, ако някой има желание за 120Gb HDD. Продавам го защото след 2,5 мес изобщо вече няма да ми трябва (заминавам за неизвестно време) ,а съм решил да търся 2 таблета - един за мен и един за дъщеря ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tai-Pan Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 мен ме притеснява мобилната нвидия и лично рядко бил рискувал с това... колко най-ниско можеш да паднеш с цената, че 360 ми е високо. Също така каква операционна система има качена? И този HDD 120 ли е проблемният?Edit: опа, сега забелязах, че диска е друг. Та все пак, ако приспаднеш от пластмасите и 120 HDD за каква цена говорим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted August 10, 2013 Author Share Posted August 10, 2013 Не, оригиналният хард беше 160GB (не помня каква марка беше) , а този 120-та е от друг лаптоп и е в отлично "здраве" . От както избягвам АМД-платформени лаптопи да чукна на дърво с видео-картите съм нямал проблем, но ти сам си решаваш. Поне мога да ти дам на място да тестваш както си знаеш с изключение на crash-тестове Цената разбира се се коментира, но предпочитам това да стане след като дойдеш да видиш лаптопа за да не се пазарим със "затворени очи" предварително. Иначе както съм писал 300 лв е с 120 Gb хард, ако не ме мъчиш да се пазарим дълго и усърдно . Мога и една чанта да подаря бонус ... Бях му качил първоначално 7-та, но се оказа , че драйвърите на многото периферия, която ползвам не тръгват коректно понеже са за ХР, поради тази причина всичките ми машини включително и настолната са ми на ХР. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted March 6, 2015 Author Share Posted March 6, 2015 Нова цена на т.5 - 12 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nacho1 Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 нова цена на рутера (т.5) - 10 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.