murderinc Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Знам, че въпросът е стандартен, но каква е причината за продажбата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
murderinc Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 Знам, че въпросът е стандартен, но каква е причината за продажбата? Причината е доста по-висок клас фотоапарат, а този ми е ненужен вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murderinc Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 нова цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
murderinc Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 нова цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soteto1980 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 продава ли се още?може ли някоя снимка правена с него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
murderinc Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Още се продава, не мога да ти пратя снимки, защото имам само лични... може да потърсиш в интернет, има достатъчно sample images... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Още се продава, не мога да ти пратя снимки, защото имам само лични... може да потърсиш в интернет, има достатъчно sample images... Извинявам се за ъпа, ако Мидекс или друг модератор, реши, нека го изтрие. Но не разбирам, какво значи, не мога да ти пратя снимки защото имам само лични? Това означава ли, че не можеш да снимаш една снимка през прозореца или терасата и да я качиш??? И също така, какво значи "в интернет има достатъчно sample images...? Човека иска снимка от точно този апарат (който не е нов, а втора употреба) и е редно някой който се интересува да види в какво състояние е. Остава варианта, апарата просто да не работи, щом явно не можеш да направиш една снимка и да я качиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
murderinc Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Извинявам се за ъпа, ако Мидекс или друг модератор, реши, нека го изтрие. Но не разбирам, какво значи, не мога да ти пратя снимки защото имам само лични? Това означава ли, че не можеш да снимаш една снимка през прозореца или терасата и да я качиш??? И също така, какво значи "в интернет има достатъчно sample images...? Човека иска снимка от точно този апарат (който не е нов, а втора употреба) и е редно някой който се интересува да види в какво състояние е. Остава варианта, апарата просто да не работи, щом явно не можеш да направиш една снимка и да я качиш? означава, че ако искаш може да ми пишеш ЛС или да ми се обадиш на посочения телефон, да разгледаш апарата, да снимаш с него и да видиш дали работи или не! Аз може да направя хубава снимка с него, а ти не... или обратното! И да, фотоапарата е втора употреба, но не виждам как може да се изхаби Остава варианта, просто да си чешеш пръстите по клавиатурата, защото апарата е в ПЕРФЕКТНО състояние и работи като нов! Моля модераторите да разчистят ненужните коментари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
murderinc Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 нова и последна цена 100 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
murderinc Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 90 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.