jellybon Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Здравейте, поради закупуването на нов апартамент и продажбата на стар, се продават следните нови мебели. Мебелите бяха сглобени, стояха в стария апартамент около година, без там да е живяно и тъй като продадохме апартамент, мебелите останаха. Става дума за обзавеждане за детска стая, което се състои от спалня "Приста" с матрак, чекмежде на колелца и ракла, гардеробче, компютърно бюро, малка секцийка и етажерка с няколко рафтчета. Другото, което се продава е спалня с размер 200/160 също с матрак, две нощни шкафчета, голям гардероб с плъзгащи врати и размери - височина 2 метра и ширина 1.8 метра. Също така се продава и холна секция с място за LCD телевизор, две шкафчета и чекмеджета. Цените са: Детско обзавеждане - 300лв. за всичко - Продадено Спалня комплект с нощни шкафчета и гардероб - 450лв. - Продадена Холна секция - 150лв. - Продадена Поради проблем с фотоапарата, няма как да направя снимки, но при първа възможност ще кача. Мога да ги покажа по всяко време, след предварителна уговорка. В момента са частично разглобени, за да може да се преместят. За телефон или друга информация - ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Имам интерес, но без снимки не знам за какво става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Нареждам се за детското, Но преди това снимки или личен оглед. Телефона съм си го пратил на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Спалнята комплект ме интересува. Снимки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suvorov Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Мене гардероба, но и аз искам снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Аз се записвам за секцията. Човека ми изпрати снимка, но стокфото. Бих искал да видя реално как изглежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jellybon Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 Детското обзавеждане е продадено на fizika01. Много коректен и точен купувач! Ето снимка на секцията. До довечера ще се постарая да кача и реални снимки на всичко. Не мога да намеря снимки на спалнята в интернет, за да я покажа в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Детското е при мен. Отговаря си на описанието ,найстина си е ново и без забележки(поне до разтоварването пред нас благодарение на силния вятър). Това което видях от другите мебели също са нови. Успех с продажбата. Нещата са в разглобено състояние така че лично смятам, че е най добре да си идите на място да си ги видите. Благодаря на продавача за помоща с товаренето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jellybon Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 Секцията е продадена на Bellatrix. Спалнята мога да я снимам разглобена, както и гардероба. Матракът е в найлон и не съм убедена дали ще се види. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jellybon Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 Всичко е продадено. Моля темата да бъде преместена в архив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.