sohm Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 GSM -а е на две седмици купил съм го от Мтел за 534 лв. Има една година гаранция т.е. до средата на юли догодина. Причината да го продавам, е че си харесах К700. Да ви кажа само, че има разлика дали телефона е купен от Мтел или от някое магазинче някъде, поне аз така мисля Та цената е 450 лв. и не мисля да я коментирам. П.П. Сега като се позагледах виждам, че съм писал Т635 вместо Т630, но това не променя офертата ценово Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Nov struva nai mnoo 450 leva ot magazinite.Ti lud li si we.Mislih da go vzema ama kato gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 Nov struva nai mnoo 450 leva ot magazinite.Ti lud li si we.Mislih da go vzema ama kato gledam. <{POST_SNAPBACK}> Ми купувай откъдето искаш, смяташ ли, че трябва да ме информираш за това какво откъде мислиш да купуваш ?!? Да съм писал, че задължително трябва да ми купиш телефона ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Ми купувай откъдето искаш, смяташ ли, че трябва да ме информираш за това какво откъде мислиш да купуваш ?!?Да съм писал, че задължително трябва да ми купиш телефона ? <{POST_SNAPBACK}> Хахах Чакай някой да ти го купи на тази цена Един приятел си купи същия 2-а ръка за 300лв преди месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 Хахах Чакай някой да ти го купи на тази цена Един приятел си купи същия 2-а ръка за 300лв преди месец <{POST_SNAPBACK}> Не ми се коментират подобни мнения, ама айде от мен да мине . Добре бре пич на теб какъв ти е зора аз колко ще чакам, явно обичаш да си чатиш, ок няма проблеми ама има си места за това. Незнам трудно ли ти е да разбереш простите правила тук, но явно си затруднен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f1_maniak Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 .Az si tursq takav telefon i go namerih za 350lv,a ti tursi6 da go prodade6 na 450! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 съгласен.. ето един линк http://www.gsmbulgaria.com/shop/offers.php...&producer_id=53 между другото.. гледам че постовете по темата са малко outdated.. този телефон продава ли се в действителност ? или вече си има собственик Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Здрасти. Ако в комплекта са включени USB-BluTooth адаптер и BluTooth Hands Free, ме интересува дали ги продаваш извън телефона и на каква цена за 2-те. Няма да коментирам покупката от М-тел. Аз също го купих моя от там, но офертата не включваше двата модула. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Обявата е от 4-ти август, наистина ли вярвате, че още се продава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.