Jump to content
BulForum.com

Продавам GSM чисто нов

Recommended Posts

GSM -а е на две седмици купил съм го от Мтел за 534 лв. Има една година гаранция т.е. до средата на юли догодина. Причината да го продавам, е че си харесах К700. Да ви кажа само, че има разлика дали телефона е купен от Мтел или от някое магазинче някъде, поне аз така мисля :)

Та цената е 450 лв. и не мисля да я коментирам.

П.П. Сега като се позагледах виждам, че съм писал Т635 вместо Т630, но това не променя офертата ценово :wir

Nov struva nai mnoo 450 leva ot magazinite.Ti lud li si we.Mislih da go vzema ama kato gledam.

Ми купувай откъдето искаш, смяташ ли, че трябва да ме информираш за това какво откъде мислиш да купуваш ?!?

Да съм писал, че задължително трябва да ми купиш телефона ?

Ми купувай откъдето искаш, смяташ ли, че трябва да ме информираш за това какво откъде мислиш да купуваш ?!?

Да съм писал, че задължително трябва да ми купиш телефона ?

Хахах :) Чакай някой да ти го купи на тази цена :lol: Един приятел си купи същия 2-а ръка за 300лв преди месец ;)

Хахах :) Чакай някой да ти го купи на тази цена :lol: Един приятел си купи същия 2-а ръка за 300лв преди месец ;)

Не ми се коментират подобни мнения, ама айде от мен да мине :). Добре бре пич на теб какъв ти е зора аз колко ще чакам, явно обичаш да си чатиш, ок няма проблеми ама има си места за това. Незнам трудно ли ти е да разбереш простите правила тук, но явно си затруднен.

• 2 months later...

съгласен.. ето един линк ;)

http://www.gsmbulgaria.com/shop/offers.php...&producer_id=53

между другото.. гледам че постовете по темата са малко outdated..

този телефон продава ли се в действителност ?

или вече си има собственик :wub:

Здрасти. Ако в комплекта са включени USB-BluTooth адаптер и BluTooth Hands Free, ме интересува дали ги продаваш извън телефона и на каква цена за 2-те. Няма да коментирам покупката от М-тел. Аз също го купих моя от там, но офертата не включваше двата модула.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...