DarkWish Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Защо не се направи отделен под форум в при others pictures и тия само за спорт и да се отдели от others Понеже всяка втора тема е тук е с футбол и някакав спорт , в които не се пише по много а изместват доста пълни и хубави теми. Вие съгласни ли сте с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Това е WAREZ, а не Топспорт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Warez.ru forumite sa napraveni s tochno opredelena cel, a razdelite others i tq i toi sa prosto za razvlechenie. Glupavo e neserioznoto da izmesti glavnata cel na saita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 Warez.ru forumite sa napraveni s tochno opredelena cel, a razdelite others i tq i toi sa prosto za razvlechenie. Glupavo e neserioznoto da izmesti glavnata cel na saita. <{POST_SNAPBACK}> Ne sam saglasen s teb .Nikoi nqma da e mesti ,prosto da si ima otdelno mqsto kadeto da se izlivat tiq balvo4i .Hem i temite shte namaleqt v others. Kak moje da ima pod forum muzika ,risunki, toi i tq , zashto pak da nqma i sport kadeto da si postvat tam , i da si govorqt, zashtoto ne si4ki gi e grija loko - bridj kak e svurshil ili neshto podobno Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Mi da pusnem sport, televiziq, radio ili daite da napravim forum za Evanescence, zashtoto na men te mi haresvat. Haide malko po-seriozno s predlozheniqta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 За пореден път да поясня... Структурата на форума следва структурата на сървъра. Има форуми за Мр3, Програми, ОС, Картинки, Филми и Документи - защото това са разделите за даунлоуд на сървъра. Мислех (и продължавам да мисля), че е очевидно, но явно има слепи... Форума Други е за общи теми - разбирай всичко несвързано със съдържанието на сървъра - тук влиза и спорт. Форума Тя и Той беше опит да се обособи отделен форум с тематика несвързана със съдържанието на сървъра. Никой никога не е имал идея да се превръща в това което е в момента. Но явно това е съдбата на такива форуми, несвързани със съдържанието на сървъра. Втори път обаче едва ли ще се повтори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Защо имам чувството, че това вече е предлагано (на два пъти) и му е отговаряно със всичките плюсове и минуси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Защо не се направи отделен под форум в при others pictures и тия само за спорт и да се отдели от others Понеже всяка втора тема е тук е с футбол и някакав спорт , в които не се пише по много а изместват доста пълни и хубави теми.Вие съгласни ли сте с мен <{POST_SNAPBACK}> да така е- и аз съм съгласен с теб и мисля че спорта специално трябва да се отдели все пак във форум други спорта няма място при условие, че непрекъснато се пише за него/за две седмици видях вече две теми за футбол/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 За пореден път да поясня...Структурата на форума следва структурата на сървъра. Има форуми за Мр3, Програми, ОС, Картинки, Филми и Документи - защото това са разделите за даунлоуд на сървъра. Мислех (и продължавам да мисля), че е очевидно, но явно има слепи... Форума Други е за общи теми - разбирай всичко несвързано със съдържанието на сървъра - тук влиза и спорт. Форума Тя и Той беше опит да се обособи отделен форум с тематика несвързана със съдържанието на сървъра. Никой никога не е имал идея да се превръща в това което е в момента. Но явно това е съдбата на такива форуми, несвързани със съдържанието на сървъра. Втори път обаче едва ли ще се повтори... <{POST_SNAPBACK}> ти знаеш по-добре наистина ама все пак точно заради това си чел какво се пише из спортните теми така че какво лошо има наистина да си се отделят и там да си вихрят страстите на воля/само не ми казвай че има и по-уникални теми от тези за бг футболни отбори/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 По добре ще бъде да се направи отделна секция само Спорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Tova nqma da stane, bilo e obsuzhdano mnogokratno, kazahme go i tuk, no qvno nqma koi da chete. Spored men temata prikliuchi - mod team-a se izkaza, ottuk natatuk mozhe samo da se spami po vuprosa. Zatvarqm topic-a, ako nqkoi ima da kazhe neshto razlichno po vuprosa - PM me, za da go obsudim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.