hellflame Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Продавам си iphona - 3gs черен на цвят, 16gb. Купих го от момче от форума, педи около месец. С ios 5.1.1 е в момента, държи се прекрасно има и jailbreak. Качил съм доста полезни приложения и игри, батерията е перфектна - wi-fi не се изключва по цял ден и постоянно се ровя или цъкам нещо. Купих го с претекст, че външно бил перфектен, да така е до някъде, но задното панелче има доста драскотини. Дисплея е много добър - няма драскотини и наранявания, скоро му махнах протектора, че ме дразниха няколко балончета. По задния панел няма пукнатини, само драскотини. Като цяло го продавам, защото ми изпадна читава 4s и искам да я взема.Цената е 200лв. Коментари по цената на място, разбира се, ще има. Паричките ми трябват до събота - 19:30 най-късно. Телефона се намира в гр.Пловдив.Тел за връзка 0899903713 - ДимитърСнимки : http://hellflame.snimka.bg/other/iphone-3gs.736323.29855365 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellflame Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 170лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellflame Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 160лв до 00:00ч. След това отново се връща старата цена. Хайте на въйфона !!! MOD. EDIT: Допускат се и промоционални цени за определен период (еднократно в тема!), но след изтичане на съответния период, продавачът няма право да върне предпромоционалната цена, а е длъжен да направи редукция, съобразена с цифрите по-горе В момента, в който върнеш старата цена и ще бъдеш официално предупреден, а темата затворена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.