Jump to content
BulForum.com

Продавам iphone 3gs black 16gb

Recommended Posts

Продавам си iphona - 3gs черен на цвят, 16gb. Купих го от момче от форума, педи около месец. С ios 5.1.1 е в момента, държи се прекрасно има и jailbreak. Качил съм доста полезни приложения и игри, батерията е перфектна - wi-fi не се изключва по цял ден и постоянно се ровя или цъкам нещо. Купих го с претекст, че външно бил перфектен, да така е до някъде, но задното панелче има доста драскотини. Дисплея е много добър - няма драскотини и наранявания, скоро му махнах протектора, че ме дразниха няколко балончета. По задния панел няма пукнатини, само драскотини. Като цяло го продавам, защото ми изпадна читава 4s и искам да я взема.

Цената е 200лв. Коментари по цената на място, разбира се, ще има. Паричките ми трябват до събота - 19:30 най-късно.

Телефона се намира в гр.Пловдив.
Тел за връзка 0899903713 - Димитър

Снимки : 
http://hellflame.snimka.bg/other/iphone-3gs.736323.29855365

160лв до 00:00ч. След това отново се връща старата цена. Хайте на въйфона !!!

MOD. EDIT:

Допускат се и промоционални цени за определен период (еднократно в тема!), но след изтичане на съответния период, продавачът няма право да върне предпромоционалната цена, а е длъжен да направи редукция, съобразена с цифрите по-горе

В момента, в който върнеш старата цена и ще бъдеш официално предупреден, а темата затворена!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...