Real Madrid Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Аз съм първи собственик,на една год.са,изгоря ми нещо в субуфера и ги занесох на ремонт,излезе ми 20 лв но майстора нещо не ми хареса и не се справи..съответно изгоряха 2 дни след ремонта...ако някои има добър майстор или той може да се оправи с тях..ще ги продам за 10 лв.Казаха ми че има варианти да станат като нови,иначе нямат и драскотина.Обявата важи само за Пловдив.Телефон: 0892391817 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Ако е изгоряла само електрониката, а не самите говорители, ще ги взема. Продължаваме на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real Madrid Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Да говорителите са здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 ОК, да се считат за продадени тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.