Jump to content
BulForum.com

Проблем с InstallShield на ХР

Botev1912

Recommended Posts

Може би някой знаят, че има проблеми с инсталирването на игри като колин 4, worms 3d и други които се инсталирват с InstallShield. Под 98 няма такива проблеми. Та може ли да се оправи тоя InstallShield по някав начин с някав ъпдейт или нещо друго, щото ми писва да инсталирвам по 100 пъти една игра, до като се инсталира

Може би някой знаят, че има проблеми с инсталирването на игри като колин 4, worms 3d и други които се инсталирват с InstallShield. Под 98 няма такива проблеми. Та може ли да се оправи тоя InstallShield по някав начин с някав ъпдейт или нещо друго, щото ми писва да инсталирвам по 100 пъти една игра, до като се инсталира

Според мен ти е от Windowsa смени си го!

Аз за сега не съм имал такъв проблем а съм инсталирал мноого игри с InstallShield включително и Worms 3D

Ами не е само при мен. Сменял съм три диска на ХР. Един без СП, другия с СП1, и третия СП2 и не всеки път но прави проблеми при инсталването. Отвори форума на датата да видиш колко хора се оплакваха когато излезе Колин 4

Ами не е само при мен. Сменял съм три диска на ХР. Един без СП, другия с СП1, и третия СП2 и не всеки път но прави проблеми при инсталването. Отвори форума на датата да видиш колко хора се оплакваха когато излезе Колин 4

Moжеш ли да ми кажеш какво точно ти изписва

Az mnogo igri instalvam s InstalShield,i do sega nqmam nikav problem spored men problema e v komputera,preinstalirai Win-a moje bi trqq da pomogne.

:sayjin

Please insert CD1 in your CD rom drive. Слагам го и дава грешка някав ерор. И тва е. Давам continue и не става

Влени в Маикрософт саита и там си потарси като напишеш InstallShield излизат много неста но незнам каква ти е грешката

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...