Jump to content
BulForum.com

Продавам два лаптопа ThinkPad T61 14.1" с nVidia Quadro NVS

Recommended Posts

MACHINE TYPE: 7665-CTO

Процесор: Двуядрен Core 2 Duo T7300

Видео карта: nVidia Quadro NVS 140M

Оптично устройство: MATSHITA DVD/CDRW UJDA775

Дисплей: 14.1" LCD (WXGA+); резолюция: 1440 х 900 (ПЕРФЕКТНА ЗА РАЗМЕРА) - МАТОВ

Вграден микрофон

Wi-Fi, Bluetooth, Lan, VGA, Modem, 3x USB 2.0, Headphone out, Mic in, PCMCIA и ExpressCard Slot.

Лаптопите са в отлично техическо състояние, имат МИНИМАЛНИ следи от употреба. Нямат изгорели пиксели, тъмни/светли петна или други забележки по матриците. Типичното за Thinkpad магнезиево шаси и оребрен горен капак, водоустойчива клавиатура с отводнителни канали, сензор който спира хард диска при резки движения за да запази информацията ви, ThinkLight диод който осветява клавиатурата вечер за да може да ползвате лаптопа комфортно вечер. И разбира се софтуерния пакет ThinkVantage с набор от много полезни инструменти: Power Manager - за оптимизиране на живота на батерията, Automatic System Update – за автоматично и бързо обновяване на операционната система, драйверите и допълнителния софтуер от Lenovo, Rescue and Recovery - бекъп и възстановяване на ситемата, Аccess Connections - за бързо свързване към различни мрежи... и куп други. Почистенни основно и им е сменена термопастата на процесора и видеото. Работят тихо. Много здрави лаптопи. Ревю на модела.

По - специфично за всеки от лаптопите:

Т61 (1)

Снимки:

Снимка 1Снимка 2Снимка 3

2x1 GB RAM @ 667 Mhz - Общо 2 GB, двуканална - 128bit.

Лицензен стикер на Windows Vista Business

T61 (2)

Снимки:

Снимка 1Снимка 2Снимка 3

1024 + 512 MB RAM @ 667 Mhz - Общо 1,5 GB

Лицензен стикер на Windows XP PRO

Давам лаптопите в комплект със захранване.

Цената от 235 лева е за един брой, без батерия и без хард диск! Понеже доста хора предпочитат да ползват лаптопите в къщи и много от тях притежават собствени хард дискове, предлагам изключителните лаптопи на тази ниска цена.

Разполагам със следните хард дискове:

WD Scorpio 120GB SATA 5.4K Hard Drive + 50 лева.

HTS541060G9SA00 Hitachi 2.5" 60GB + 35 лева.

Срещу още 60 лева получавате оригинална 7 клетъчна батерия на 20 цикъла осигуряваща около 2:20 часа автономна работа.

Разполагам с още снимки, тях ще пратя на заинтересувалите се по skype/email.

Цена: 235 лева.

Гр. Пловдив, ГСМ: 0883471335, 0896842527; скайп - zeamgo; 

НЕ МИ ПРЕДЛАГАЙТЕ ЦЕНИ ДРАСТИЧНО ПО-НИСКИ ОТ ОБЯВЕНИТЕ. СЛЕД КАТО ЦЕНАТА МИ НЕ ВИ УСТРОЙВА - НАМЕРЕТЕ ПО-ДОБРА!

Имам интерес към 1-я. И тъй като в момента не продаваш лаптоп-и, а лаптопи на части (без батерия и твърд диск) ти предлагам следното:

Махни паметта и wi-fi картата и ми кажи цена.

Мога само да премахна паметта, цената става 215 лева. 

И не, не продавам лаптопи на части. Както виждаш съм обявил и хард дискове, и батерия... просто съм разбил цените. Както съм написал по-горе повечето хора им е нужен лаптоп за да го местят в от стая в стая/къща в къща, както правя и самия аз... и не им е нужна батерия. По отношение на хард дисковете ... всички знаем, че втора употреба хард диск е рискова инвестиция, за това предпочитам да продам лаптопите без HDD, вече ако някой иска някой от изброените, тества и си поема сам отговорност.

Мога да ти предложа 240 лева без паметта и wi-fi и с включена батерия (ако наистина е нова - на 20 цикъла) или 180 лева без батерията.

Това е моята оферта.

Ганьо, чакай да ти цитирам нещо ако не си го прочел:

"НЕ МИ ПРЕДЛАГАЙТЕ ЦЕНИ ДРАСТИЧНО ПО-НИСКИ ОТ ОБЯВЕНИТЕ. СЛЕД КАТО ЦЕНАТА МИ НЕ ВИ УСТРОЙВА - НАМЕРЕТЕ ПО-ДОБРА!"

Докато се пазариш ... лаптопите се продадоха. Нека се ползват със здраве.

Темата е за затваряне/изтриване.

Ганьо, чакай да ти цитирам нещо ако не си го прочел:

"НЕ МИ ПРЕДЛАГАЙТЕ ЦЕНИ ДРАСТИЧНО ПО-НИСКИ ОТ ОБЯВЕНИТЕ. СЛЕД КАТО ЦЕНАТА МИ НЕ ВИ УСТРОЙВА - НАМЕРЕТЕ ПО-ДОБРА!"

Докато се пазариш ... лаптопите се продадоха. Нека се ползват със здраве.

Темата е за затваряне/изтриване.

С Ганьо ще се обръщаш към баща ти.

Драстично означава поне 50%, а не 4-5.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...