skuck Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 MACHINE TYPE: 7665-CTOПроцесор: Двуядрен Core 2 Duo T7300Видео карта: nVidia Quadro NVS 140MОптично устройство: MATSHITA DVD/CDRW UJDA775Дисплей: 14.1" LCD (WXGA+); резолюция: 1440 х 900 (ПЕРФЕКТНА ЗА РАЗМЕРА) - МАТОВВграден микрофонWi-Fi, Bluetooth, Lan, VGA, Modem, 3x USB 2.0, Headphone out, Mic in, PCMCIA и ExpressCard Slot.Лаптопите са в отлично техическо състояние, имат МИНИМАЛНИ следи от употреба. Нямат изгорели пиксели, тъмни/светли петна или други забележки по матриците. Типичното за Thinkpad магнезиево шаси и оребрен горен капак, водоустойчива клавиатура с отводнителни канали, сензор който спира хард диска при резки движения за да запази информацията ви, ThinkLight диод който осветява клавиатурата вечер за да може да ползвате лаптопа комфортно вечер. И разбира се софтуерния пакет ThinkVantage с набор от много полезни инструменти: Power Manager - за оптимизиране на живота на батерията, Automatic System Update – за автоматично и бързо обновяване на операционната система, драйверите и допълнителния софтуер от Lenovo, Rescue and Recovery - бекъп и възстановяване на ситемата, Аccess Connections - за бързо свързване към различни мрежи... и куп други. Почистенни основно и им е сменена термопастата на процесора и видеото. Работят тихо. Много здрави лаптопи. Ревю на модела. По - специфично за всеки от лаптопите: Т61 (1) Снимки: Снимка 1, Снимка 2, Снимка 3 2x1 GB RAM @ 667 Mhz - Общо 2 GB, двуканална - 128bit. Лицензен стикер на Windows Vista Business T61 (2) Снимки: Снимка 1, Снимка 2, Снимка 3 1024 + 512 MB RAM @ 667 Mhz - Общо 1,5 GB Лицензен стикер на Windows XP PRO Давам лаптопите в комплект със захранване. Цената от 235 лева е за един брой, без батерия и без хард диск! Понеже доста хора предпочитат да ползват лаптопите в къщи и много от тях притежават собствени хард дискове, предлагам изключителните лаптопи на тази ниска цена. Разполагам със следните хард дискове: WD Scorpio 120GB SATA 5.4K Hard Drive + 50 лева. HTS541060G9SA00 Hitachi 2.5" 60GB + 35 лева. Срещу още 60 лева получавате оригинална 7 клетъчна батерия на 20 цикъла осигуряваща около 2:20 часа автономна работа. Разполагам с още снимки, тях ще пратя на заинтересувалите се по skype/email. Цена: 235 лева. Гр. Пловдив, ГСМ: 0883471335, 0896842527; скайп - zeamgo; НЕ МИ ПРЕДЛАГАЙТЕ ЦЕНИ ДРАСТИЧНО ПО-НИСКИ ОТ ОБЯВЕНИТЕ. СЛЕД КАТО ЦЕНАТА МИ НЕ ВИ УСТРОЙВА - НАМЕРЕТЕ ПО-ДОБРА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Имам интерес към 1-я. И тъй като в момента не продаваш лаптоп-и, а лаптопи на части (без батерия и твърд диск) ти предлагам следното: Махни паметта и wi-fi картата и ми кажи цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuck Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 Мога само да премахна паметта, цената става 215 лева. И не, не продавам лаптопи на части. Както виждаш съм обявил и хард дискове, и батерия... просто съм разбил цените. Както съм написал по-горе повечето хора им е нужен лаптоп за да го местят в от стая в стая/къща в къща, както правя и самия аз... и не им е нужна батерия. По отношение на хард дисковете ... всички знаем, че втора употреба хард диск е рискова инвестиция, за това предпочитам да продам лаптопите без HDD, вече ако някой иска някой от изброените, тества и си поема сам отговорност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Мога да ти предложа 240 лева без паметта и wi-fi и с включена батерия (ако наистина е нова - на 20 цикъла) или 180 лева без батерията. Това е моята оферта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuck Posted March 1, 2013 Author Share Posted March 1, 2013 Ганьо, чакай да ти цитирам нещо ако не си го прочел: "НЕ МИ ПРЕДЛАГАЙТЕ ЦЕНИ ДРАСТИЧНО ПО-НИСКИ ОТ ОБЯВЕНИТЕ. СЛЕД КАТО ЦЕНАТА МИ НЕ ВИ УСТРОЙВА - НАМЕРЕТЕ ПО-ДОБРА!" Докато се пазариш ... лаптопите се продадоха. Нека се ползват със здраве. Темата е за затваряне/изтриване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Ганьо, чакай да ти цитирам нещо ако не си го прочел: "НЕ МИ ПРЕДЛАГАЙТЕ ЦЕНИ ДРАСТИЧНО ПО-НИСКИ ОТ ОБЯВЕНИТЕ. СЛЕД КАТО ЦЕНАТА МИ НЕ ВИ УСТРОЙВА - НАМЕРЕТЕ ПО-ДОБРА!" Докато се пазариш ... лаптопите се продадоха. Нека се ползват със здраве. Темата е за затваряне/изтриване. С Ганьо ще се обръщаш към баща ти. Драстично означава поне 50%, а не 4-5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.