bakara Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 керамични процесори до 25лв/бр телефони 0.5лв/бр Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Има доста бройки,ако искаш ела на място да ги видиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijigali Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 amd k5 k7 cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Напослесък всеки взе да дава луди пари за стари процесори, а като се предложат се оказва че цената им е доста по-ниска от максималната. Поради тази причина искам да знам за кой модел процесор се дават 25лв, защото мога да намря всякакви, пък тия ми изглеждат доста апетитни.Очаквам модела за който даваш 25лв/бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Напослесък всеки взе да дава луди пари за стари процесори, а като се предложат се оказва че цената им е доста по-ниска от максималната. Поради тази причина искам да знам за кой модел процесор се дават 25лв, защото мога да намря всякакви, пък тия ми изглеждат доста апетитни. Очаквам модела за който даваш 25лв/бр. Pentium Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 А каква е цената на Радеон с ТВ тунер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chopper Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 29, 2013 Author Share Posted March 29, 2013 chopper ако ти предлагаш такава цена за Pentium Pro то АЗ немога да се конкурирам с теб опитваш се да представиш нещата като лош е този които купува никои не карам насила да продава, бакалската ти сметка колко трябва да струва е малко неточна забравяш цената на извличането Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerii Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 колега интересува ли ви процесор Intel Pentium 2 с ММХ технология заедно с радиатора към него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.