samkijot Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 странен проблем имам с един служебен компютър. от известно време започна да прави проблем клавиатурата. не работят доста от клавишите. това става всеки път като се стартира машината(студен старт) и винаги излиза ето това съобщение: прави безуспешен опит да инсталира клавиатура на ps/2, а реално клавиатурата винаги си е била на usb. в device manager-a е ето така: махам ги двете устройства с удивителни, системата иска рестарт ... и след рестар положението е същото. в интерес на истината клавиатурата проработва след известно време, като се пробваш да натискаш всички бутони в различни приложения, които ти позволяват да въвеждаш стойности. дали проблема е в клавиатурата, та да я сменям ... или да го търся някъде другада. п.п. не знам дали е от значение, но този проблем започна след като веднъж бях взел компютъра вкъщи и го ползвах с клавиатура на ps2(мишката обаче беше пак на usb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Дето да се чудиш, най-простата работа е да пробваш с друга клавиатура от произволен компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 пробвах с друга клавиатура. проблема продължава да съществува. интересното е, че като влезна в компютъра през teamviewer(дистанционно) и натисна клавишите, които са проблемни и не "отговарят" на команди на другия компютър, веднага след като аз съм ползвал тези клавиши, те тръгват и на отдалечения компютър. някой ако има обяснение на това .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 някой ако има обяснение на това .... или в компа или похищение от Не е някоя мултимедийна клавиатура, която иска допълнителен драйвер? Че може да от него. Пробвай тая клавиатура да бучнеш в друг комп - ако там работи, значи е нещо в самия Windows. Ако и на втори компютър прави същото, търсиш проблема в самата клавиатура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.