Jump to content
BulForum.com

търся охлаждане с перка от стара VGA NVIDIA-RIVA-TNT2-TNT2-Pro

Recommended Posts

Ето примерна снимка:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2271/801552179185597318713616884944qcowcgVDnS68YhR2wXk.JPG

Трябва ми точно такова закрепяне на малка 12V перка с охлаждането.

Обикновено перките са с размер 40/40/10mm.

Използват се основно при стари видео карти на AGP слот.

Най популярни са моделите на NVIDIA-RIVA-TNT2-TNT2-Pro.

Ех ,Коце ,Коце ..... ! Ако ми бе под ръка да съм ти подарил 10 такива алуминиеви блокчета и поне един нов вентилатор ,но мъка голяма е ,че не си :)

Бягай до най-близкият пункт за вторични суровини и задължително ще си намериш !

На примерната ти снимка платката е без монтажни отвори ,така ,че ще трябва да използваш термолепенки за охладителя или да импровизираш с изолирана в шлаух медна тел за фиксирането му към видеочипа ( ако не използваш такава плочка с лепенка ) !

Ако видиш зор ,насреща съм с нов вентилатор и плочка ..... подаръци естествено !

Поздрави ! Любо ,гр.Плевен

:starwars:

Любчо,ти ще си братле :)).

Като се прави модинг поне да е с хубаво оксидирано охлаждане

с перка като тази от снимката.

MiG-23,търся точно квадратният оксидиран охладител с перката

като от снимката.Кръгъл с отвори за монтаж не вършат работа.

Охлаждането ще е за DVB-T приставка,няма да се използва за компютър.

Силата ме накара днес да влезна във форума и да почувствам нуждата от помощ на другар ...... нека пратката с обещаното потегли утре или вторник в пълен пакет !!!

Но душата някак страда ,когато кликвайки на профила на "cmdj7" се видят лоши точки ...... ( 1 warning points ) ,дадени от "ZGAN" - не четох и пострадах :)

Нека Силата ги изличи и "cmdj7" остане с чисто Интернет досие в този сайт ..............................................................................................................................

:starwars: 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...