Alukard Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Kakvo da kza viarvam ama tia liubitelski snimki deto se praviat i se puskat po neta sa palna boza. Tapo e da mislim 4e sme sami vav vselenata.Ako ne se laza tazi godina u4ih 4e tia raste bavno no slavno.Ili ne6to takova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Разбира се ,че има UFOs / макар ,че се обърках и гласувах не /. Отговорът се крие в етимологията на съкращението - UFO - Unidentified Flying Object - това значи ,че всички летящи обекти , които не са идентифицирани са UFO. Реално погледната причките са UFOs до момента ,в който военните /или обикновените хора/ не ги определят като птици... Иначе не знам какво да вярвам - логиката ми казва ,че е НЕВЪЗМОЖНО /или много близко до невероятното/ да сме сами в практически необятна Вселяна с няколкостотин СИКСТИЛИОНА звезди с кой знае колко плането / а кой е казал ,че само на планетите може да се роди живот ??? /. Иначе знаете ли колко е удобно да се спекулира с тази тема? Това ме води на мисълта ,че досега наистина не сме срещали извънземни, но знам ли - чувал съм доста странни истории / дори от хора , на които вярвам / , които не могат да се обяснят лесно. Възможно е и да сме се срещали в извънземни ,знам ли. Не съм компетентен. Накратко - вярвам ли в извънземни - да вярвам ,че едва ли сме сами... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 izvunzemni ima 100% spored men.absolutno vqrvam v tqh.dali sa idvali na zemqta?da idvali sa spored men i neshtat koito sam gledal i 4ul.vqrvam im!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 What?! Are you blind or something? That's Superman! Я стига глупости. очевидно е че тва са Powerpuff Girls. Колкото до извънземните.. мисля че има. сигурен съм даже. гледал съм достатъчно филми в който се показват истински (или поне преразказани като такива) изтории. аз съм виждал даже хипотеза, че ние сме просто един експеримент на извънземните. винаги съм се чудил.. - От Къде Започва Всичко и Къде Свършва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 И аз вярвам че те са някаде там .... :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted August 4, 2004 Author Share Posted August 4, 2004 Az li4no iskam da kaja 4e vqrvam v izvanzemnite.Ima gi i moje bi sa sred nas :allien ...Edinstvenoto jelanie mi e prez jivotat si vse nqkoga da se ubedq v tova koeto vqrvam da e taka...V4ee vinagi 6te hvarlqm po edin pogled nastrani da se oglejdam za prelita6ti obekti... :allien :allien :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 mdaaa. i az vqrvam, 4e ima izvanzemni vse nqkade na nqkoq planetka se e pruknalo ne6to ne moje da sme tolkova unikalni i edinstveni, dori i da ni se iska. Oba4e mnogo mnogo ne mi se vqrva da sa idvali nasam.... a UFO si ima.. vse pak tva si e prosto ne6to letq6to deto ne se znae kvo e.. a nie xorata znaem tolkova malko 4e ima mnogo ne6ta koito mogat da se klasificirqt kum UFO..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 tea izwunzemni biha mogli da se pruknat samo w identi4ni ili blizki na na6te uslowiq-demek planeta ot druga slun4ewa sistema e predstawete si 6tom mogat da putuwat mejdu razli4nite sistemi edwa li im e mnoo trudno da igraqt kiu4ek w wuzduha ,da swetqt i sekwi tqm podobni twa na snimkata mi mqza na samolet stealth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Това горе в дясно на снимката е росто един метереологичен балон. Те много приличат на разни космически кораби. Иначе по принцип НЛО може и да има, не се навивам да кажа със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 4e ima izvynzemni,ima-prosto ne sa ni pose6tavali.Ne razbiram za6to vseki svyrzva izvyzemnite s nqkakvi neveroqtno naprednali sy6testva- moje da sa mnogo po-malko razviti ot nas ili prosto da ne gi interesuvame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 4e ima izvynzemni,ima-prosto ne sa ni pose6tavali.Ne razbiram za6to vseki svyrzva izvyzemnite s nqkakvi neveroqtno naprednali sy6testva- moje da sa mnogo po-malko razviti ot nas ili prosto da ne gi interesuvame. <{POST_SNAPBACK}> werwai mi ako sa po izostanali ot nas kakto ti kazwa6 nqma na4in da ne se interesuwat ot nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Az li4no vqrvam poradi dve pri4ini: 1.Ne moje v tazi bezkraina vselena da ima samo na edna planeta jivot i tova da e Zemata! i 2.Dosta hora kazvat 4e sa nabliudavali ili sa bili otvli4ani ot izvanzemni sledovatelno sa6testvuvat. Dori i da si izmislqt za tova vse pak nqma dim bez ogan a i vsqka legenda krie v sebe si pone malko istina, t.e. za da se stigne do tam 4e horata da si izmislqt bi trqbvalo vsi4ko da e zapo4nalo sas istinski istorii za da moje po kasno horata da uprajnqvat vaobrajenieto si varhu tqh i da gi prepisvat na sebe si. :allien :allien :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Izvynzemni ima. Prosto vselenata e prekaleno golqma za da sme sami v neq. Vse nqkyde v neq syshtestvuva neshto koeto moje da misli. Samo 4e pri polojenie kolko e golqmi sa rastoqniqta i kolko malka e Zemqta v sravenenie s tqh napylno vyzmojno e nikoga da ne se sreshnem s 4ujda civilizaciq. Otnosno sreshtite s izvynzemni 99% procenta ot tqh sa zabludi ili izmislici. Pone az taka mislq de. No e napylno vyzmojno i nqkoi ot tqh da sa verni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Ще ви подкрешя и аз Вярвам в извънземен живот и разум :allien , но въпроса е: Ако те първи ни открият какви ще са им намеренията? има 2 алтернативи: 1. Или завземат нови територии и планети пригодни и близки за живот. 2. Или го прават с научна цел Относно първото, както гледам нашата планета скоро ще се пренасели и това трябва да се регулира или чрез войни и масово изтребление или чрез завладяване на нови неоткрити места пригодни за живот. Ако те са по интелегентни от нас предполагам, че няма да се избиват взаимно, а ще търсят място пригодно и близко до условията на тяхната планета. А относно второто, ако го правят с тая цел, те няма да изпращат цяла флотилия от кораби а ще пратят малка научна едспедиция, а тази експедиция естествено няма да се покаже пред цял свят (защото няма да знаят каква ще е реакцията на хората) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 Ще ви подкрешя и аз Вярвам в извънземен живот и разум :allien , но въпроса е:Ако те първи ни открият какви ще са им намеренията? има 2 алтернативи: 1. Или завземат нови територии и планети пригодни и близки за живот. 2. Или го прават с научна цел Относно първото, както гледам нашата планета скоро ще се пренасели и това трябва да се регулира или чрез войни и масово изтребление или чрез завладяване на нови неоткрити места пригодни за живот. Ако те са по интелегентни от нас предполагам, че няма да се избиват взаимно, а ще търсят място пригодно и близко до условията на тяхната планета. А относно второто, ако го правят с тая цел, те няма да изпращат цяла флотилия от кораби а ще пратят малка научна едспедиция, а тази експедиция естествено няма да се покаже пред цял свят (защото няма да знаят каква ще е реакцията на хората) <{POST_SNAPBACK}> za twoe swedenie na zemqta naselenieto se ka4wa samo w pederaskite strani deto sa takiwa bokluci 4e da ti e drago da gi iztrebi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 XORA TOLKOVA SAM GLEDAL I TARSIL ROVIL ZA IZVANZEMNI 4E SAM OBEDEN 4E IMA I SEKI ZAINTERESOVAN 6TE VIDI KAK SE PRIPOKRIVAT NE6TATA S ISTORITE IMA DORI I KNIKA ELEKTRONNA ZA SI4KO MOJE DA Q PRO4ETETE(MO VE4E NEZNAM ZA6TO Q NQMA NO OBESNQVA 4E SI4KO E ZAPO4NALO S AMERIKA I VE4E NE MOGAT UFO DA SE OPRAVLQVA PRAVQT KAKVOTO SI ISKAT AZ VE4E IZPITVAM STRAX VSQKA VE4ER NE MOGA DA SPA KATO SE SABUDA VE4ER GLEDAM DA NE GLEDAM KAM PROZORE4A I PRI LEK 6UM SQKA6 VIJDAM SQNKI I NE MOGA DA ZASPA TVARDED DALGO TOVA SILNO ME TREVOJI VE4E 2 MESECA ZA6TOTO NOGO 4ETA I GLEDAM TEMA UFO I TAPI AUTOPSII I KAT PERO4ETAX TAZI KNIGA I VE4E MI E QSNO IZVANZEMNI IMA!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 tova che nie ne gi vijda me ne znachi che ne sashtestvuvat as pone vqrvam vav sichko nesme samo nie na tazi planeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxyofpain Posted September 30, 2004 Share Posted September 30, 2004 i az mislq 4e ima za6toto kakto na na6ata planeta ima jivot,za6to i na druga planeta da nqma.ima tolkova mn planeti vyv vselenata 4e napravo e nemislimo da nqma ne6to podobno na tova koeto sme nie :allien tove 4e o6te ne sa ni otkrili ili 4e pravitelstvata potulvat ne6tata da nqma panika e drug vypros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 И аз мисля ,че има. Цяла вселена и само ние ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 1vo... vaprosa e suzdaden mnogo gre6no... kak moje da se vqrva v ne6to koet .. deanam... vse edno da popitam "vqrvate li 4e az su6testvuvam" nqma 2ro sled 1voto izkazvane Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 единственото изванземно,което сам виждал досега го гледам почети всеки ден и дори и в момента.Да не кажете че лъжа ще кажа какво е : това е моита възлиубена при сабуждането си Ако е вземят в някои филм с изванземни ще се представи много достоино Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 Opredelno izvanzemni ima... no dali niakoga ste uspeem da se doberem do tiah... ili pak te ste se doberat do nas... spored segashnite teorii v fizikata skorost po goliama ot tazi na svetlinata ne moje da ima... a tova e ujasno malko skorosti za mejduzvezdni poleti.... Ako reshite da stignete do nai blizkata do zemiata zvezda s svetlinna skorsot ste vi za nujni 4 godini.... Da se nadiavame che Ainstain e sbarkal... i che niakoi den ste se dvijim s skorosti hiliadi pati po golemi ot tazi na svetlinata (sparavka Star Trek:) Btw, sega se setih za edna teoria koiato chetoh dosta ottadna niakade. Tia doniakade obesniava patuvaneto v hyperprostranstvoto. Horata kazvat che ako si predstavim vselenata kato edin list hartia, nai barzia nachin da se stigne ot tochka A do tochka B ne e da varvim po pravata, a da si stoim na edno miasto i da preganem lista taka che tochka A i B da savpadnat... mi dano niakoi uspee da nagane vselenata O, setih se za oste nesto. Vanga beshe kazala v edno ot prorochestvata si che ste osastestvim kontakt s izvanzemni kam 2200 godina, i parvi ste go napraviat ungarci... az lichno hi4 ne viarvam na Vanga. Vie ? A i posledno otnosot teleportiraneto, naskoro amerikanci uspiaha da teleportirat fotoni na niakolko kilometra razstoianie... sha chakame da vidim kak ste se spraviat s nesto po goliamo. Che togava gradskia transport opredelno ste falira...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 такава тема имаше поне 3 пъти,но аз пак да кажа....не сме сами :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 2, 2004 Share Posted October 2, 2004 imashe edna knijka "Contact" na Carl Sagan...ta tam se kazvashe neshto ot roda na "ako sme sami vyv Vselenata tova bi bilo ujasna zaguba na prostranstvo"...neznam tochno kak beshe na angliiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.