boundy1987 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Здравейте приятели ! Продавам си видео картата - Nvidia Gforce 9600 GT 512 MB DD3 PCI-E Понеже не можах да формирам някаква цена за втора употреба карта, попаднах на сайт за втора употреба карти : http://sofiacomputer...eba.php?id=3862 Не е на Nvidia в сайта понеже не намерих цена за сравнение с нея, както се вижда цената е 110 лв,за по нисък клас според мен ! Все пак Nvidia си е доказана марка ! Цената която търся аз на картата е 90 85 лв,без коментар ! 7. ..... Същото важи и за затворени поради "ъпване" теми - нова тема се допуска само след редукция на цената./Пример: Ако някой е пуснал стока с цена 50 лв. и след това пусне пост "up", темата му се затваря и продавачът евентуално получава 20%. Нова тема със същата стока може да се пусне с цена 45 лв./ Работи повече от перфектно ! Dead Space 3 я врътнах на 1920х1180 без никакви ядове Причина за продажбата е ъпгрейт с карта на Nvidia от серийте GTX с DirectX 11 . Местоположение : Пловдив , Тракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Много странно, това според мен е някаква орязана версия на GF9600GT, на компютъра на дъщеричката ми е същата карта и има допълнителен 6 пинов конектор за допълнително захранване. А тази няма, възможно ли е да е 192 битова версия. И още нещо, колега @boundy1987 втори път пускаш темата и пак същата грешка, такава резолюция няма(1920х1180) може би имаш предвид 1920х1080 FullHD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 А бе тя картата е 256-битова, но не е производство на NVIDIA , а е на MANLI Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeEM0N Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Не е задължително да е 192 битова.Има разновидност на 9600GT моделите наречена Green Edition - 256 битова шина, но с понижени тактови честоти на ядрото и паметта и понижено работно напрежение на самият чип, което води до по ниско енергопотребление.Затова картата няма нужда от допълнително захранване. StevenN глупости говориш, братле.nVidia произвежда само графичните чипове и определя т.нар. референтен дизайн на платките.Масово производство си е от други производители, а самите nVidia не продават графични карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Не е задължително да е 192 битова.Има разновидност на 9600GT моделите наречена Green Edition - 256 битова шина, но с понижени тактови честоти на ядрото и паметта и понижено работно напрежение на самият чип, което води до по ниско енергопотребление.Затова картата няма нужда от допълнително захранване. StevenN глупости говориш, братле.nVidia произвежда само графичните чипове и определя т.нар. референтен дизайн на платките.Масово производство си е от други производители, а самите nVidia не продават графични карти. И каква глупост е казал SteveN? Картата си е точно MANLI, имам я същата! Manli с чип Nvidia 9600! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 Приятели, не разбирам много от компютри Но знам,че картата е перфектна и не ми е правила никакви парчета до сега ! Mladenski76 - Прав си - 1920х1080 , моя грешка Нова цена : 85 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Приятели, не разбирам много от компютри Но знам,че картата е перфектна и не ми е правила никакви парчета до сега ! Mladenski76 - Прав си - 1920х1080 , моя грешка Нова цена : 85 лв Прав съм разбира се, ама искам да те попитам тази цена актуална ли е при положение , че тук Gainward 9800GTX+ се продава по-добра карта за 70лв. Според теб хората коя карта ще предпочетат 9600GT за 85лв или 9800GTX за 70лв. Аз бих избрал втората. А и картата наистина си е орязана от към транзистори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
david_launcher Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Аре оставете човека на мира вече! Едва ли някой не е разбрал каква е поддържаната резолюция... Има си специален раздел за тема хардуеър. Сам ще стигне и до заключение каква цена е реална. Стига спам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Аре оставете човека на мира вече! Едва ли някой не е разбрал каква е поддържаната резолюция... Има си специален раздел за тема хардуеър. Сам ще стигне и до заключение каква цена е реална. Стига спам Ще стигне до реалната цена колега , но след още доста ЪП-чета на темата!!! Което си е чиста проба заобикаляне на правилата. Слага се надута цена за да може да има още доста ъп-ове на темата което не мисля че е корекно спрямо другите потребители в форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Прекалено много многознайковци има тук за жалост !! Сложил съм тази цена,защото единствената цена на картата в google, намерих в сайта който съм постнал !! Просто не знаех реалната както съм си казал още в първия пост ! Не целя ъпване на темата !!! След тези обиди свалям картата от продажба !! Моля някой админ да изтрие темата ! За жалост в България има много "профита " ! Благодаря ви ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.