Jump to content
BulForum.com

Продавам Видео Карта Nvidia GF9600GT 512 MB 256 bit

Recommended Posts

Здравейте приятели !

Продавам си видео картата - Nvidia Gforce 9600 GT 512 MB DD3 PCI-E 

Понеже не можах да формирам някаква цена за втора употреба карта,

попаднах на сайт за втора употреба карти : http://sofiacomputer...eba.php?id=3862

Не е на Nvidia в сайта понеже не намерих цена за сравнение с нея, както се вижда цената е 110 лв,за по нисък клас според мен !

Все пак Nvidia си е доказана марка ! 

5906408R.jpg5906410y.jpg5906411L.jpg5906412r.jpg

Цената която търся аз на картата е 90 85 лв,без коментар !

7. .....

Същото важи и за затворени поради "ъпване" теми - нова тема се допуска само след редукция на цената.
/Пример: Ако някой е пуснал стока с цена 50 лв. и след това пусне пост "up", темата му се затваря и продавачът евентуално получава 20%. Нова тема със същата стока може да се пусне с цена 45 лв./

Работи повече от перфектно ! Dead Space 3 я врътнах на 1920х1180 без никакви ядове  ;)

Причина за продажбата е ъпгрейт с карта на Nvidia от серийте GTX с DirectX 11 .

Много странно, това според мен е някаква орязана версия на GF9600GT, на компютъра на дъщеричката ми е същата карта и има допълнителен 6 пинов конектор за допълнително захранване. А тази няма, възможно ли е да е 192 битова версия.

И още нещо, колега @boundy1987 втори път пускаш темата и пак същата грешка, такава резолюция няма(1920х1180) може би имаш предвид 1920х1080 FullHD

694069.jpg

694070.jpg

Не е задължително да е 192 битова.Има разновидност на 9600GT моделите наречена Green Edition - 256 битова шина, но с понижени тактови честоти на ядрото и паметта и понижено работно напрежение на самият чип, което води до по ниско енергопотребление.Затова картата няма нужда от допълнително захранване.

StevenN глупости говориш, братле.nVidia произвежда само графичните чипове и определя т.нар. референтен дизайн на платките.Масово производство си е от други производители, а самите nVidia не продават графични карти.

Не е задължително да е 192 битова.Има разновидност на 9600GT моделите наречена Green Edition - 256 битова шина, но с понижени тактови честоти на ядрото и паметта и понижено работно напрежение на самият чип, което води до по ниско енергопотребление.Затова картата няма нужда от допълнително захранване.

StevenN глупости говориш, братле.nVidia произвежда само графичните чипове и определя т.нар. референтен дизайн на платките.Масово производство си е от други производители, а самите nVidia не продават графични карти.

И каква глупост е казал SteveN? Картата си е точно MANLI, имам я същата! Manli с чип Nvidia 9600!

Приятели, не разбирам много от компютри :) Но знам,че картата е перфектна и не ми е правила никакви парчета до сега ! 

Mladenski76 - Прав си - 1920х1080 , моя грешка :)

Нова цена : 85 лв

Приятели, не разбирам много от компютри :) Но знам,че картата е перфектна и не ми е правила никакви парчета до сега ! 

Mladenski76 - Прав си - 1920х1080 , моя грешка :)

Нова цена : 85 лв

Прав съм разбира се, ама искам да те попитам тази цена актуална ли е при положение , че тук Gainward 9800GTX+ се продава по-добра карта за 70лв. 

Според теб хората коя карта ще предпочетат 9600GT за 85лв или 9800GTX за 70лв. Аз бих избрал втората. А и картата наистина си е орязана от към транзистори.

Аре оставете човека на мира вече!

Едва ли някой не е разбрал каква е поддържаната резолюция...

Има си специален раздел за тема хардуеър.

Сам ще стигне и до заключение каква цена е реална.

Стига спам

Аре оставете човека на мира вече!

Едва ли някой не е разбрал каква е поддържаната резолюция...

Има си специален раздел за тема хардуеър.

Сам ще стигне и до заключение каква цена е реална.

Стига спам

Ще стигне до реалната цена колега , но след още доста ЪП-чета на темата!!! Което си е чиста проба заобикаляне на правилата. Слага се надута цена за да може да има още доста ъп-ове на темата което не мисля че е корекно спрямо другите потребители в форума.

Прекалено много многознайковци има тук за жалост !! Сложил съм тази цена,защото единствената цена на картата в google, намерих в сайта който съм постнал !! Просто не знаех реалната както съм си казал още в първия пост ! Не целя ъпване на темата !!! След тези обиди свалям картата от продажба !! Моля някой админ да изтрие темата ! За жалост в България има много "профита " ! Благодаря ви !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...