bobo Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 това Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStinky Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 bobo, не си ли виждал такъв "камион"?? Използва се в откритите рудници да пренася руда. Имаше един такъв на техническия панаир преди 1 или 2 години. А и междо другото със сигурност още 2 такива камиона (от по малките) карат липсващата част (тази в която се изсипва рудата, и не е монтирана на камиона на картинката). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Wow mashinata e ogromna.No nai golemi i trudni za transportirane si ostavat rotornite bageri gledah po diskavari za tqh luda rabota.A tva kamion li e na snimkata ili bager ? v smisal kopa ili vozi ? xb00t foruma e za kartinki picha si izka obsujdane za kartinka end of da stori ! po pravilata e.I ti ako izkashe da pokajesh nqkoq kaka s golemi cici kvo shteshe da pravish kade da e postnish ili da chakash da stanat 2 kartinki zashtoto foruma e za pictures a ne za picture ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 bobo, не си ли виждал такъв "камион"?? Използва се в откритите рудници да пренася руда. Имаше един такъв на техническия панаир преди 1 или 2 години. А и междо другото със сигурност още 2 такива камиона (от по малките) карат липсващата част (тази в която се изсипва рудата, и не е монтирана на камиона на картинката). <{POST_SNAPBACK}> Браво, ти да не си работил по някой кариери Иначе това найстина е КАМИОН който носи Доста си е големичък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Кво е тва ли? Най точен отговор би било "Голямо". Това чудо не копае, а вози. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 в един филм на Джеки Чан може да видите ,че това чудо не само вози .. той го използва доста рационално Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 А това е мойто камиоче с което си играех на пясъка когато бях малък, но един ден изчезна, та ето къде било Link to comment Share on other sites More sharing options...
-J-U- Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 az stva imam merak da hodq da se darpam na Mitnicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 tova da mi beshe padnalo kogato hodih na u4ilishte.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 tova da mi beshe padnalo kogato hodih na u4ilishte.. <{POST_SNAPBACK}> Дали мислиш това което го мисля и аз!? Да премажеш училището с тая огромна машина и ВАКАНЦИЯ....хихи Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Тфа да вози... не ми се вярва, не виждам ни ремарке ни нищо, да копа - пак не ми се вярва не виждам онова дет копа. Може би тегли а може и като валяк според мене да го ползват Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 мисля че копае нещо само така мисля не го знам кво но на такова ми излгежда тва дето копае тряя да е отпред и да не се вижда на тая снимка но пак казвам тва е само предположение Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 Да,имаше подобен на панаира,даже помня марката - Белаз . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 4, 2004 Share Posted August 4, 2004 и аз го помня. Продаваше се, ма не мога да ви кажа цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Къв двигател движи това чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Къв двигател движи това чудо <{POST_SNAPBACK}> elektrodvigateli za vsqko kolelo zadvijvani ot generator Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 подобна машина съм виждал в рудниците над Панагюрище, само че беше малко по малка , марка "Кат" , и носеше 160 тона по наклон 30 градуса, беше с четири двигателя - дизелови Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Почвай да гледаш Discovery и тва ще ти се стори като детска играчка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Вие да не сте луди ве т'ва не вози а само копае!Едва ли сте го виждали в БЪЛГАРИЯ защото не може да се побере на нашите улици.В БЪЛГАРИЯ няма да го намерите защото това "чудовище" струва много пари и ние не може да си го позволим.По Дискавъри Ченъл го дават!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Вие да не сте луди ве т'ва не вози а само копае!Едва ли сте го виждали в БЪЛГАРИЯ защото не може да се побере на нашите улици.В БЪЛГАРИЯ няма да го намерите защото това "чудовище" струва много пари и ние не може да си го позволим.По Дискавъри Ченъл го дават!!! <{POST_SNAPBACK}> Дрън дрън глупости това си е самосвал. И това да го каже човек който казва че гледа discovery. И още повече че и да искаш няма да го видиш по улиците - той е направен да работи в кариерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Дрън дрън глупости това си е самосвал. И това да го каже човек който казва че гледа discovery. И още повече че и да искаш няма да го видиш по улиците - той е направен да работи в кариерите <{POST_SNAPBACK}> Ми и аз това се опитвам да кажа чети малко!!!Някой по-горе беше писал ,че го вижадл по панаири за това говоря ,че няма да го видят по улиците Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Ми и аз това се опитвам да кажа чети малко!!!Някой по-горе беше писал ,че го вижадл по панаири за това говоря ,че няма да го видят по улиците <{POST_SNAPBACK}> На пловдивския панаир имаше подобна (по размери машина)ама по-малка и не беше самосвал а багер Link to comment Share on other sites More sharing options...
DStinky Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Бащата бачка в панаира и ми разправяше че са го докарли на части и на място са го сглобили с някакви помощни кранове. В панаира си беше самосвал (дет носи). По дискавърито имаше такива серии за тези машини в САЩ както и за багерите. Имаше багери на които кофите им (с това дет ринат) имат вместимост колкото вместимоста на тази машина за която става въпрос, и бяха си организирали така нещата че като натовари един "самосвал" веднага идва друг за товарене и така нонстоп. Абе луда работа . Май в панаира на две поредни технически имаше от този тип нашини, ама не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 В панаира беше бял багер. Наистина си беше огромен но това на снимката е доста по голямо от него. Имах удоволствието да бъда под това на панаира точно когато включи двигателите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted August 5, 2004 Share Posted August 5, 2004 Дали мислиш това което го мисля и аз!? Да премажеш училището с тая огромна машина и ВАКАНЦИЯ....хихи <{POST_SNAPBACK}> vij kak se doseshtash.. ama sega kato se zamislq, zavarshih ve4e i neka im e gadno na malkite kakto na nas ni beshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.