kiralenko Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Здравейте Предлагам за продан БлекБъри Болд, ТЕЛЕФОНА Е КАТО НОВ БЕЗ ДРАСКОТИНИ, разполага със уникални екстри + много добре снимаща камера НЕ Е КОДИРАН Телефона давам с УСБ кабел и оригинално калъфче на ББ. Цената е 500лв Снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 475 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 ООоообъркахсе де "МОДОВЕ"... мислех че под 450 стъпката беше 10... В този форум освен заядливост друго не съм видял, може просто да коригирате без глупавите коментари !!! Нито ме познаваш нито си ми някакъв да ми казваш ТОЙ !!! 440 425 / Mod: Да не обърка нещо математиката? / да малко ми куца MOD. EDIT: Той често го прави това, следващото предупреждение ще е официално, отново. и да, приемам корекцията благодаря MOD. EDIT2: Той - 1. За заместване на лице или предмет от мъжки род, за които се говори. 2. За посочване на лица от мъжки род; този, това. Когато се обръщаш към нас, не ни слагай в кавички и не фамилиарничи с обръщение "де". И не, не се заяждаме, просто уточняваме. Ако се обърна към теб с личното местоимение "то" - тогава можеше и да се обидиш. Ако пък трябва да се обърна към теб с лич. мест. "тя", то моля да бъда извинен за объркването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted February 26, 2013 Author Share Posted February 26, 2013 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 390 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.