atanas88 Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Купувам стара работеща звукова карта Yamaha 719 ISA Slot давам 2 лева само на ISA Slot ако пък на някой му се дава за без пари - пак приемам нещо подобна на тази снимка http://store.picbg.net/pubpic/05/27/9bbcffc775130527.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Колега имам ето тази, само че аз само докато я снимам изхарчих 2лв. при този скъп ток и то със светкавица. Така че ако я искаш 5лв. и е твоя. / Mod: 2.50 лв. - забрáви за амортизацията на флаш картата / Да вярно, еле пък да не говорим за половин-часовото ровене в кашона докато я изнамеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubolin Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 имам две, незнам дали работят, предполагам че работят. Crystal - S-16Wp1\L - 3 лв. Creative CT4540 - - 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4eRNoBiL Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 atanas88, имам много подобна, зелена карта Yamaha за ISA, като тази от твоята снимка. Windows XP я разпознава като Yamaha OPL3-SA3. Според Wikipedia, моята е карта от трето поколение (OPL3), а тази която търсиш е от четвърто (OPL4). Ако те устройва - 2 лева мисля, че са ѝ достатъчни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atanas88 Posted February 20, 2013 Author Share Posted February 20, 2013 Младенски много остроумен си бил бе , бате Ами на мен кой ша ми плати амортизацията на очите докато ти четях поста кой ще ми плати бензина за да дойда кой ще ми плати времето, което ще загубя и много евтино я даваш тая дърта карта аз за 5 лева си купих дъно,пентиум на 450 и 64 рам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Колега, ти си на зор, аз не съм, тя може да си седи да отлежава още, тъкмо да поскъпне като антикварна стойност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.