Jump to content
BulForum.com

Търся батерия за Нокия BL-5C

Recommended Posts

Колега За по-малко от ТОВА едва ли ще намериш, освен ако не е някое менте за 6лв. от бул. Руски

Не ми се искаше да спамя но искам да те предупредя.Преди време си внуших че батерията ме изоставя и си купих "оригинална" батерия на Нокиа ако изкаш ще ти пратя снимка на опаковката,по магазините на операторите батериите са в същите опаковки.Всичко и е като на оригиналната и цената беше обещаваща-30 грешни лева,с тази "батерия" телефона едвам издържа и 2 дена,направи вече 1 месец батерията, и капацитета и пада към един ден.Колеги са си купували ментета от "Руски" и карат повече отколкото моето дърво.

Съвет не мога да ти дам само констатирам че живеем в прекрасна страна доверие на никой и нищо да нямаш.Късмет и успех!!!

п.с.

Сега ако ми замине батерията на телефона ще го сменя няма да се занимавам с батерии вече.

Скоро бях препоръчвал и на друг с друг телефон (май беше Самсунг Галакси) същото, ама и на теб да го кажа - за около 15-на лева може дори да си поръчаш 2450 mAh от GOLD серията, която гарантирано ще те кара доста повече от оригинална нова. Неудобството: чакането около месец да дойде. Да не говорим, че както kodi спомена, в България е почти сигурно, че изобщо не е сигурно доколко продадената ти като "оригинална" батерия изобщо има някаква връзка с 'оригинала' - 95% от предлаганите батерии на пазара са китайски т.нар. "оригинални", с холограми и всичко останало, което една оригинална батерия може да има, като и между тях също има...и добри, и лоши - въпрос на късмет.

Преди време купувах от DX-a по-скъпите, дори да не бяха оригинални, поне се държеше като такава и продължава вече 2-ра или 3-та година.
Нещо около 8$ до колкото си спомням.

DX продават с около 20% по-скъпо, отколкото в някои други подобни сайтове - просто те винаги поддържат доста голям асортимент, от който да избираш. В интерес на истината точно те такава батерия BL-5C (съвместима, 1020 mAh) я продават за $2, което е много добра цена, а ако поръчаш 3 бр., цената пада на $1.51 за батерия и така може да си ги менкаш като се изтощи едната, а и няма да те е яд за парите ако някоя от тях не излезе читава. :))

Дайте да не спамим повече в темата на купувача, който предполагам вече се ориентира дали да си купи от магазин, дали да си поръчва от сайт или пък да чака някой тук да му предложи оригинална батерия. Нека следващите постове да са само от хора, които имат нова оригинална батерия, която да предложат на търсещия.

Благодаря Ви колеги, наистина гледам, че баш докарани на оригинални и с кутия и всичко са по 15 лева крайна, което е невъзможно, та ще се ориентирам към ДХ. Там поне е ясно.

Темата е за затваряне.

Ами докато не са я затворили,да ти кажа аз какво направих. Купих си цял телефон Nokia 6230 за 15 лева с лош вид,но с оригинална батерия,която сега си ми държи по 5 дена. Едно 50% от По-старите Нокии са с такива батерии,така че,намери някой приятел,който има такава Нокия и не му трябва и се разберете нещо. Хем ще можеш да си я тестваш няколко дена. А пък за Deal Extreme внимавай ,защото тези батерии от по 2 долара са от най-гадните ментета. Държат по 2 часа някои. Но пък там хората си пишат ,кои са оригинални и кои заместители.

На  колегата предложих  точно такава  малко  ползвана оригинална  батерия  на   лично  съобщение  но  явно  или  не  го  в  видял или  не  го  е  получил  :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...