netrootbg Posted July 22, 2013 Author Share Posted July 22, 2013 Глей ся. Аз ша ода да снимам под водата. И евентуално догодина за попчета на Маслен нос. Нито ще тествам екипировка и газове, нито ще се джуркам надълбоко Имай предвид, че все пак базовите познания ги имам. Но благодаря за акъла де.Знам, но все пак е полезна информация . Когато е за водолазно спускане са един вид плавници, когато е за харпунджии са коренно различни и т.н. Изобщо зависи с каква цел ще се използват. Имат малко общо като цяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Знам. Също зависи и дължината, мекостта или твърдостта на перото, допълнителните ребра, полу-клапите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 Взех си маска и шнорхел, от тия, дето ги продавам аз...Все пак трябва да знам кво предлагам на клиентите...Куча марка, ама пуста сватба много смъкна финансите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 интересна пещера в Тасмания http://www.youtube.com/watch?v=XcrFCApSUAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.