hydrometalique Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Продавам лот Респроми- дек, усилвател и два тунера. Цената на лота е 40 лв. До четвъртък се продава само комплект. Състояние и цени на отделните компоненти : - дек - неработещ, разкачено моторче на механиката, моторчето е налично. Лоша клавиатура. Цена - 10 лв - усилвател - работещ, добро общо състояние, единият канал не работи. Цена 20 лв - тунери - работещи . Цена 15 лв бр Намират се в Пловдив. Контакт - 0878710010 или ilievb@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko_8915 Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Здрасти колега имам интерес към усилватела не съм в пловдив можеш ли да ми го запазиш за другата седмица в четвъртък ще ти звънна да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydrometalique Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Здрасти, Ainstain_92 ми ги е запазил комплект на лично. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.