sakuraki Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Здравейте! Продавам си фотоапарата, защото ми трябва нов лаптоп и ще трябва да си го продам. Значи фотоапарата е в добро състояние, на външен вид е супер, има лека драскотина на дисплея,но не се забелязва много. Идва с 2 батерии канон, които издържат на доста снимки и 8гб бърза памет + дистанционно, зарядно за батериите и кабел за пц, разбира се и капачка за тялото. Тялото е на около 5-7хиляди кадъра и е напълно изправно. Продавам това всичко за 650лева, като мога да добавя и обектив 100-300усм, който има лек проблем. До 200мм работи без проблем на всички бленди, но над 200мм (вкл и 200мм) като затворя и дава грешка, до колкото разбрах е лентовия кабел, който се сменя, но така или иначе, аз винаги снимам на най - отворена бленда и не ми прави проблеми. На ф11 също снимах скоро и 200 снимки не ми даде грешка, след което даде един път, изключих фотоапарата и като го вкл се оправи. Двете общо за 800лева. Доставката се поема от мене. Намира се в Пазарджик. Ето и снимки Забравих да кажа, че си има капачка и кабел към компютъра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuraki Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Цената я смъквам на 600лева за фотоапарата + аксесоарите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.