go6etoefalos Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Продава се годишна винетка за 2013 - K3 (лек автомобил тоест), абсолютно редовна , неотваряна, неизползвана винетка, както си ги продават във всички бензиностанции и т.н., Само че нямам касова бележка към нея понеже не съм я купувал аз.Нова е 67лв, тази я давам за 60 - понеже си е идентична с новата.Които реши да спести 7 лв да звънка - 0879467565 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mailo Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Ще ти дам 87 лева ама я искам с касовата бележка-квитанцията -може ли??? По това време на годината винаги има подобни обяви-заа-що ли???? )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даника Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Без касовата бележка тази венетка не струва нищо. Няма как да докажеш че е истинска. И при купуването се въвежда регистрационният номер на автомобила за който ще бъде използвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Без касовата бележка тази венетка не струва нищо. Няма как да докажеш че е истинска. И при купуването се въвежда регистрационният номер на автомобила за който ще бъде използвана За касовата бележка не знам, но при закупуването й вече не се иска обвързването на конкретната винетка с регистрационния номер на колата (вчера си я купих от Шел и дори специално попитах дали се пише номера). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mailo Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Имал съм и съм карал с фалшиви винетки....толкова са истински....само да не знаеш,че са фалшиви-органите също(едни органи....те си знаят)-не си струва за няколко лева да си слагаш главата в торбата-това имах предвид. Он си знае що го бият-всеки сам си носи кръста!!!! Пак казвам без да упреквам колегата-как по това време на годината се явяват доста хора продаващи винетки-ей така-дошли им от някъдеИ аз мога да продавам такива-има откъде да ги взимам и бих могъл да измисля невероятни истории за да ги продам като достоверни-но не ми се занимаваИ не искам да забърквам хората в невероятни филми заради това че ще изкарам 10 лв. Ай-дал ви бог добро(бедро) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Без касовата бележка тази венетка не струва нищо. Няма как да докажеш че е истинска. И при купуването се въвежда регистрационният номер на автомобила за който ще бъде използвана това пък за въвеждането на рег. номер кой те излъга? аз си купих виентка от омв и никакъв рег. номер няма на касовия бон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swype Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Нужно ли е да оспамваме темите на хората, има лични съобщения и все пак писах вече - да се изкажа и аз за да не е офф-топик: Аз си взимам винетка понеже колата ми е на инвалид, и ми я дават безплатно - съб-ответно нямам никакъв касов бон... и до сега никога не са ми искали при проверка... дори не са ми искали и малкия изрязък под винетката който е...Така че има ли смисъл от такива спорове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
go6etoefalos Posted February 5, 2013 Author Share Posted February 5, 2013 Имал съм и съм карал с фалшиви винетки....толкова са истински....само да не знаеш,че са фалшиви-органите също(едни органи....те си знаят)-не си струва за няколко лева да си слагаш главата в торбата-това имах предвид. Он си знае що го бият-всеки сам си носи кръста!!!! Пак казвам без да упреквам колегата-как по това време на годината се явяват доста хора продаващи винетки-ей така-дошли им от някъде И аз мога да продавам такива-има откъде да ги взимам и бих могъл да измисля невероятни истории за да ги продам като достоверни-но не ми се занимава И не искам да забърквам хората в невероятни филми заради това че ще изкарам 10 лв. Ай-дал ви бог добро(бедро) така... значи струва ми се даваш доста некомпетентно мнение :] което по добре да запазиш за себе си.Винетката мога да ти докажа че е съвсем истинска защото си я изгуби човека които щеше да си я лепи на колата, видях че си е залепил нова и си викам.. тая си я намерих за мен си е.Ако мислиш че е фалшива... боли ме ;] оправяи се.. и да не мине тук в форума ше иде при някои познат за 50. И все някой ще е доволен , че е спестил пари, а ти като ти е кеф дай си 67лв... на пампорово като идеш да караш, картата за лифт-а наобяд си я продават хората на половин цена, и тя ли е нередовна ?!.... И все пак.. ако ше купуваш - купувай ако не.... траи си : ]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
future Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Винетката мога да ти докажа че е съвсем истинска защото си я изгуби човека които щеше да си я лепи на колата, видях че си е залепил нова и си викам.. тая си я намерих за мен си е. Значи продаваш крадена винетка! Нещо като срам поне да изпитваш? Ако бях модератор щях да те банна. Да продаваш крадени неща, че и да се хвалиш даже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 смях смях смях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.