xrazorrx Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Здравейте , тъй като си бях оставил слушалките да ми запоят нови два 3.5 мм жакове (микрофон и аудио) в един магазин,където продават и се занимават с това и си чаках една седмица и не си бяха мръднали пръста за тях и се ядосах та си ги вземах.Реших да ги дам на някой друг,който има опит главно със сервиз на аудио техника.Знам че работата е за 15/20 мин.,но искам да се направят качествено,а аз няма да ги направя хубаво.Сигурно не е много скъпа услугата,но все пак да питам някой да знае такъв сервиз в Пловдив надежден ? Благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Сервиза където е над Pioneer-а в капана ( ако го знаеш) пресечката преди Pioneer-a веднага наляво нагоре и на ъгъла вдясно има една жълта врата пише Ел. Сервиз Телевизори ала бала ?Стефчо се казва момчето което работи там, доста ауидо. телевизонна и кухненска техника ми е оправял.Преди да му дадеш го питай за какви пари става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.