bezimenen Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Предлагайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Предлагам ти видео карта на PCI слот (ATI 32mb = 30лв, S3 2mb = 10лв), по-евтино ще ти излезне. Преди време търсих такъв кабел (80лв), даже си поръчах от чужбина, но не дойде. Клавиатурата и мишката може да ги вържеш на USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezimenen Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Ама слота е PCI-X. Слота ми запичва с малко после голямо и после малко. Имам видеокарта на PCI която запичва с голямо и после малко и не влиза. А имам и лан карта на PCI която започва с малкото и после е голямото и влиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 При мен тръгна с видео на PCI разделено на 3 [__] [_____________] [___] Тогава мога да ти предложа само ATI Rage 32mb = 30лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezimenen Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 38 лева ми струва преходника от ебайа. За сега ще потърся нещо за 5-10 лева. Благодаря за предложението. По натам може и да ти се обадя за картата ако ударя на камък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.